fbpx

Anti Spam beleid

Via Healthy Hormones verstuur ik gratis tips en technieken via e-mail nadat een inschrijver zich double opt-in heeft bevestigd. Daarnaast bied ik eigen producten aan via email en via de site healthyhormones.eu.

Ik heb met Healthy Hormones de regelgeving rondom elektronische mailings en de Nederlandse Privacywetgeving hoog in het vaandel. Ik verstuur nadrukkelijk geen spam, en ik probeer ten alle tijden alleen relevante informatie aan je te versturen.

Wat is spam?

Onder spam wordt verstaan: een grote hoeveelheid email verstuurd aan geadresseerden die hier niet expliciet om hebben gevraagd. Alle emails die in deze hoeveelheid worden verstuurd komen qua inhoud in grote lijnen met elkaar overeen en bevatten vaak reclame voor producten, politieke denkwijzes of propaganda. Ook het veelvuldig dezelfde email versturen naar een geadresseerde die hier niet expliciet om gevraagd heeft valt onder spammen (dit geld voor zowel consumenten als bedrijven).

Ik zal de met Healthy Hormones ontvangen gegevens nooit voor andere doeleinden gebruiken of doorverkopen. Elke inschrijver kan zich altijd gratis en eenvoudig afmelden door op de uitschrijflink te klikken in iedere ontvangen email.

Elke inschrijver dient zich double opt-in te bevestigen

Wanneer iemand zich inschrijft voor mijn nieuwsbrief of andere informatie per email dient zij of hij te klikken op een activeringslink in een email die automatisch wordt verstuurd na aanmelding. Dan pas is de aanmelding definitief. Op deze manier wordt voorkomen dat iemand ongewenst op de mailinglijst komt te staan.

PCOS VOEDINGSWIJZER VOL SMAKELIJKE RECEPTEN, WEEKMENU'S, BOODSCHAPPENLIJSTEN EN YOGA EN SPORT TIPS

[nm_button title=”BEKIJK DE SHOP” style=”border” align=”right” link=”url:https%3A%2F%2Fhealthyhormones.eu%2Fshop%2F|||” color=”#ffffff”]
>