Wil je ook op een natuurlijke manier van je PCOS klachten af?

Ik help je om zonder medicatie PCOS de baas te worden.

Myriam en Boet

Je hebt de diagnose PCOS gekregen, of je hebt kwaaltjes en klachten waardoor je vermoedt dat je PCOS hebt. De dokter of gynaecoloog heeft je verhaal aangehoord en adviseert je de pil te blijven slikken, of een andere hormoonkuur te gaan volgen. Maar dat wil je niet! Je wil juist stoppen met de pil, en je wilt al helemaal geen andere onnatuurlijke hormonen in je lijf. Misschien ben je al extra aan het sporten, gezonder aan het eten of vitamines aan het slikken, maar tot nu toe helpt het allemaal niet… Waar moet je nou in hemelsnaam beginnen…

Herkenbaar? Laat mij je in een 1-op-1 consult helpen. Je krijgt een persoonlijk advies op maat, toegespitst op jouw specifieke situatie en uitgaande van wat de oorzaak van je klachten in jouw geval is. Neem nu de volgende stap en pak de oorzaak van je klachten echt aan.

Het goede nieuws is namelijk dat je zelf veel kunt doen aan PCOS. PCOS is bijna altijd omkeerbaar en je pakt zo ook de lange termijngevolgen aan.

Na afloop weet je:

 • De exacte stappen om jouw PCOS klachten aan te pakken
 • Welke kleine aanpassingen in je voeding al een groot verschil kunnen maken
 • Welke supplementen effect hebben (en welke niet)
 • Hoe je makkelijk een paar kilo afvalt, zonder dat je honger hebt
 • Hoe je hormoonhuishouding werkt en hoe je daar zelf grip op kunt krijgen
 • Welke dingen waarvan je denkt dat ze gezond zijn, je echt niet meer moet eten
 • Hoe belangrijk het is om de oorzaak aan te pakken in plaats van de symptomen
 • Waarom je met je huidige levensstijl niet van je PCOS klachten afkomt
 • Hoe je jouw hormonen weer in balans krijgt, en je gelukkiger, fitter en slanker wordt
 • Dat op een natuurlijke manier zwanger worden echt tot de mogelijkheden behoort

Maak een afspraak voor mijn hormoon consult (eenmalige kosten €295 incl. BTW) en ik help je via persoonlijke gesprekken en advies op maat om van PCOS af te komen.

Hoe werkt het en wat krijg ik precies?

Na je aanvraag vul je online een uitgebreid intake formulier in. Zo weet ik meer over jouw specifieke situatie en dit dient ook als basis voor ons gesprek. Tijdens het Hormoon consult gaan we dieper in op jouw klachten. Na een grondige analyse en het uitsluiten van verschillende mogelijke redenen komen we tot de vaststelling van de oorzaak van PCOS bij jou.

Vervolgens nemen we de eerste stappen naar herstel en geef ik je tips hoe je kunt beginnen met aanpassingen in je levens- en voedingsstijl. Kort na het gesprek ontvang je een persoonlijk adviesrapport met de te nemen stappen. Zo weet je precies waar je aan toe bent en welke acties je kunt ondernemen om je PCOS klachten zo snel mogelijk te verminderen.

Je krijgt ook een het Heerlijk PCOS Proof Eten & Leven – Basis pakket. Dit is een compleet maandmenu met makkelijke boodschappenlijsten en nog meer achtergrondinformatie over PCOS.

Na maand hebben we nogmaals een gesprek om je voortgang te bespreken. Zo kun je jouw ervaringen en vragen bij me kwijt, en kan ik het advies eventueel nog aanscherpen.

Wat kan ik met dit Hormoonconsult?

De adviezen die ik je geef in onze gesprekken en in het adviesrapport zijn volledig op jouw situatie afgestemd. Je kunt deze direct in de praktijk brengen.

Sterker nog: ik geef in het adviesrapport precies aan welke punten de hoogste prioriteit hebben. Zo ga je aan de slag met de wetenschap dat je heel snel resultaten kunt zien. Opvolgende punten kun je dan in je eigen tempo doorvoeren; zo blijft het behapbaar en is het makkelijker om de adviezen op te volgen.

Verder is jouw persoonlijke rapport een handig naslagwerk waardoor je zeker weet dat je niets vergeet en het meeste haalt uit de consultgesprekken.

Heb je vragen of zijn er toch nog dingen niet duidelijk, dan kun je me gedurende het coachingstraject ongelimiteerd vragen stellen per mail en whatsapp.

SCHRIJF JE IN VOOR EEN 1-OP-1 HORMOON CONSULT MET MYRIAM EN WORDT PCOS DE BAAS ZONDER MEDICATIE.

Waarom een Hormoonconsult van Healthy Hormones?

 • Ik weet uit persoonlijke ervaring wat het is om PCOS te hebben
 • Geen medicatie en geen hormonen nodig om resultaat te boeken
 • Ik ben het levende bewijs dat het werkt; van een jaar niet ongesteld naar zwanger met de exacte werkwijze uit deze coaching
 • Ik ben gecertificeerd Trainer Hormoonfactor (opgeleid door Ralph Moorman)
 • Geen raar eten, geen crashdieet, geen honger
 • Advies geheel op jouw situatie afgestemd

Hormoon consult door ervaren Hormoonfactor trainer

Ik ben al jaren bezig met PCOS en de werking van ons hormoonstelsel. Eerst vanuit een persoonlijke interesse omdat mijn eigen hormonen verstoord waren en er PCOS werd geconstateerd, daarna op professioneel niveau omdat ik dolgraag andere vrouwen wilde helpen met hun hormoonproblemen.

Het is duidelijk dat er een natuurlijke weg is om van hormoon gerelateerde klachten af te komen die veel artsen niet willen bewandelen. Zij grijpen naar medicijnen die vaak alleen maar symptomen bestrijden en daarnaast nog veel bijwerkingen hebben. Na mijn uitgebreide literatuurstudies en het volgen van verschillende opleidingen, waaronder Trainer Hormoonfactor van Ralph Moorman, weet ik precies wat de mogelijke problemen zijn en hoe je deze kunt oplossen op een natuurlijke manier.

Dit zeggen vrouwen die een consult hebben gevolgd:

“Ik heb meer energie, mijn huid is rustiger en straalt en bovendien ben ik ongesteld geworden :)!”
Lydia
“Duidelijke instructies, doelen en verbeterpunten. Dit is het eerste advies dat ik heb gekregen wat echt concreet is.”
Fien
“Persoonlijk en toegespitst advies I.p.v. algemene tips over gezond eten en sporten. Een respectvolle benadering, waardoor je open durft te zijn en het gevoel hebt dat je niet beoordeeld wordt. Na afloop ontvang je een uitgebreid en duidelijk adviesrapport”
Marina
“Heel persoonlijk. Dit voelt erg prettig. Je voelt je gehoord en het is fijn dat iemand met je meedenkt”
Anoniem
“Je krijgt het gevoel door het coachingprogramma dat je zelf controle krijgt over je problemen en de problemen zelf actief kan aanpakken. Dit voelt goed.”
Emma
“Ik ben enorm blij dat ik jou gevonden heb online en gisteren gesproken heb. Heb hier positieve energie van gekregen en ga er nu voor 100% voor!!!”
Anoniem
“Ik ben nu ruim 20 kilo lichter en de afgelopen maand echt ongesteld geworden, dus het werkt allemaal top! :-)”
Anoniem
“Door nu anders te eten wat trouwens makkelijk/lekker is. Ben ik afgelopen zaterdag weer voor het eerst ongesteld geworden! Mijn echte laatste menstruatie hiervoor is dik 10 jaar geleden.”
Anoniem
“Bedankt voor je hulp! Bij de dietiste kreeg ik meer een complex dat ik het zelf allemaal verkeerd deed. Misschien was dat ook beetje het geval, maar het dieet was ook onmogelijk met al dat nep eten. Blij dat je normale producten adviseert en je dus ook gewoon plezier kan beleven aan het sociale aspect van eten. Hopelijk lukt het mij om alles zo vast te houden. In elk geval bedankt!”
Suzanne
“Je kunt meteen na het intakegesprek aan de slag. Het adviesrapport is op jou afgestemd en meteen toepasbaar in het dagelijkse leven.”
Anoniem
“Heel erg bedankt voor dit traject Myriam, het heeft me zeker geholpen bij het bestrijden van een aantal PCOS klachten en mocht ik in de toekomst een concrete kinderwens hebben, dan kan ik hier ook rekening mee houden.”
Emma
“Ik voel me goed, ik let nu zeker meer op welke producten ik beter kan vermijden dus dat gaat de goede kant op.”
Anoniem
“Ik ben zwanger!! Dankzij jouw website heb ik heel veel geleerd en mijn eigen cyclus weer opgang gebracht”
Anoniem
“Na 1,5 jaar proberen met allerlei hormoonbehandelingen, ben ik nu na 2 maanden PCOS proof eten en DCI spontaan zwanger. Het is echt ongelofelijk!”
Anoniem

Persoonlijke PCOS Hormoon consult

Vul hiernaast je gegevens in om je persoonlijke Hormoon Consult aan te vragen, ik neem dan contact met je op voor de intake en de eerste afspraak.

Persoonlijke PCOS Hormoon consult (via Skype)

Kosten: 295,00 euro (incl. BTW)

Inclusief:
– Gedetailleerde online intake
– Persoonlijk adviesgesprek (circa 1,5 uur)
– Tweede gesprek na een maand (circa 45 minuten)
– Uitgebreid persoonlijk adviesrapport (30+ pagina’s)
– Heerlijk PCOS Proof Eten & Leven Basis pakket (inclusief weekmenu’s)
– De mogelijkheid om vragen te stellen via email en whatsapp

Nog een paar reacties over mijn hormoon consult:

“Ik ben super blij dat ik nu meer inzicht heb over mijn lichaam/ hormonen. Voordat ik bij jou kwam heb ik een jaar lang gesukkeld bij diëtisten. Van alles en nog wat, niks hielp!! Ik begin ook af te vallen, ben fitter en zit beter in m’n vel!”
Melissa
“Bedankt voor je persoonlijke en professionele begeleiding. Ik voelde me veilig om mijn persoonlijke problemen met je te delen en voelde me gehoord. De begeleiding voelde heel persoonlijk en heb ik veel aan gehad. Hoop dat nog veel vrouwen gebruik mogen maken van jouw diensten”
Nienke

Reserveer nu een PCOS Hormoon Consult

Je naam*

Je email*

Wat zijn in het kort je belangrijkste klachten?*

Heb je vragen of opmerkingen?

PCOS VOEDINGSWIJZER VOL SMAKELIJKE RECEPTEN, WEEKMENU'S, BOODSCHAPPENLIJSTEN EN YOGA EN SPORT TIPS

Updating…
 • Geen producten in je winkelmand.
>