fbpx

Garantie en klachten

We leveren hoogwaardige producten en staan volledig achter ons aanbod. Daarnaast willen we het jou zo makkelijk mogelijk maken om je bestelling te plaatsen. Toch kan het alsnog gebeuren dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. Hieronder lees je hoe we dat zo soepel en snel mogelijk voor je oplossen.

Onze garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in de beste conditie aan je te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er iets niet goed gaat met een bestelling tijdens het transport of dat er iets anders gebeurd waardoor je aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien ben je verplicht om uiterlijk binnen twee maanden na constantering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Heb je een klacht?

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar service[at]ovabalance.eu. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

>