fbpx

Hier vind je een overzicht van de artikelen die over mij zijn verschenen zijn in de media.
Klik op de afbeelding om het artikel volledig te lezen.

Talkies Magazine – PCOS Insider – Een artikel waar ik erg trots op ben. Mijn PCOS journey wordt beschreven van de diagnose tot nu als mama van 3 jongens. Hoe ik het ontdekte, wat de symptomen van PCOS zijn en wat je er zelf aan kunt doen komt aan bod.

Viva Mama – “Binnenkijken bij..” Viva nam een kijkje bij ons thuis. Een persoonlijk interview over mijn prive situatie, inrichting, stijl en persoonlijke voorkeuren.

Harper’s Bazaar – Interview in het kader van PCOS awareness month. Met antwoord op de vragen hoe ik erachter kwam at ik PCOS had, hoe mijn behandeling verliep. Maar ook waarom ik merk dat er toch nog een taboe rust op PCOS en hoe artsen reageren op mijn aanpak.
Lees hier het artikel: Hormonen in balans: Myriam Koning had PCOS, inmiddels heeft ze 3 kinderen én helpt ze andere vrouwen

&C – Omdat PCOS zo vaak voorkomt 1 op de 10 vrouwen vond ook &C het belangrijk om aandacht te geven aan het onderwerp. Ik mocht 4 praktische tips geven hoe vrouwen met PCOS zelf hun klachten kunnen aanpakken. Lees ze hier: 4 dingen die je misschien kunnen helpen om van je PCOS af te komen

VitaminStore magazine – “een kijkje in de keuken van..” Vragen over mijn lievelingsontbijt, of ik gezond leef en wat we met kerst eten beantwoorden ik voor VitaminStore.

Gids in gezondheid – Mijn persoonlijke verhaal en hoe mijn drive is ontstaan om ook andere vrouwen met PCOS te begeleiden. Hoe suikervrij eten Myriam van haar PCOS-klachten afhielp – Gids in Gezondheid

Curvacious – Informatief artikel over PCOS en waarom je wilt kijken naar de oorzaak in plaats van enkel symptomen aanpakken.
PCOS, hormoonstoornis nummer één | Tips door Healthy Hormones

VIVA – “Verborgen gebreken” – Om een aandeel te leveren in het taboe doorbreken rondom PCOS deed ik mijn verhaal destijds voor de Viva.

VIVONLINE – voor vivonline schreef ik een artikel over PCOS met tips waar lezers die zich herkennen in mijn verhaal direct ook met praktische tips aan de slag kunnen gaan. Zwanger worden met PCOS 5 tips, start vandaag nog!

FleurFlirt – Blog over de link tussen PCOS en je seksleven. Vaak wordt PCOS bestempeld als een vruchtbaarheidsprobleem en ja dat is het ook. Maar er zijn veel meer klachten waar vrouwen met PCOS mee te maken kunnen hebben. PCOS heeft invloed op je seksleven | Fleur Flirt

Period – Voor Period een website over menstruatie scheef ik een blog over het feit dat PCOS de oorzaak kan zijn van een onregelmatige menstruatie. Onregelmatige menstruatie: is PCOS de oorzaak?

HerHealth – blog artikel over de symptomen van PCOS. Om vrouwen die last hebben van (een selectie van) deze klachten zich er bewust van te maken dat PCOS bestaat. 6 vervelende symptomen die op PCOS wijzen (en wat je zelf eraan kunt doen) – Herhealth.nl

Mama met een blog – PCOS is de meest voorkomende hormonale disbalans bij vrouwen en hoe stress ook een rol kan spelen.
Last van Acne, haaruitval, overbeharing of kom je snel aan? PCOS kan hiervan de oorzaak zijn

>