fbpx

PCOS Workshop – 17 februari 2019

Let op de workshop is al geweest. Er is nog geen nieuwe datum gepland

Je bent bij een arts terecht gekomen en er is PCOS geconstateerd. Het advies is je niet druk te maken en gewoon de pil te blijven slikken. Desondanks heb je last van verschillende klachten.

Of misschien heb je wel al een kinderwens, ben je doorverwezen en is de gynaecoloog al over een hormoonkuur begonnen.

Of je bent al bezig met een medisch traject en wilt dit zelf zo goed mogelijk ondersteunen om je kansen op een zwangerschap te vergroten.

In ieder geval wil je naast afwachten ook zelf iets doen aan je klachten.

Ja?

Geef je dan nu op voor mijn PCOS Workshop.

PCO(S) Workshop

Via mail, mijn website en persoonlijke consults begeleid ik al langere tijd vrouwen. Het is zo ontzettend leuk en dankbaar om te doen.

Ik krijg regelmatig juichende berichten van vrouwen die bij me op consult zijn geweest om te vertellen dat ze zwanger zijn, of een geboortekaart van een blije kersverse moeder.

Ik ben dan supertrots dat zij door gerichte aanpassingen in hun voedings- en levensstijl op deze manier natuurlijk zwanger zijn geworden. En dat ik hieraan heb mogen bijdragen door te begeleiden en te adviseren.

Met mijn PCOS workshop geef ik in groepsverband advies. De setting is laagdrempelig en het is een leuke manier om met andere vrouwen, die ook met PCOS kampen in contact te komen. Daarnaast kan ik je zo in persoon vertellen hoe je met PCOS Proof voeding kunt starten.

Maar is dit wel iets voor mij?

Ik denk dat deze workshop waardevol is voor iedereen met PCOS. Of je nou net weet dat je PCO(S) hebt, of er al best veel van weet. Je hebt namelijk vaak toch onbeantwoorde vragen.

Ik behandel tijdens de workshop verschillende onderwerpen, zoals welke hormonen uit balans zijn bij PCO(S) en hoe dit komt, welk klachten je hierdoor kunt hebben en wat je er zelf aan kunt doen. Daarnaast beantwoord ik jouw specifieke vragen.

Acne, overbeharing, haaruitval, overgewicht, stemmingswisselingen, darmproblemen, het uitblijven van je menstruatie of een onregelmatige cyclus. Het zijn allemaal symptomen van PCOS. Je hoeft overigens geen last te hebben van alle klachten, zeker niet! Iedereen heeft weer last van andere symptomen.

Praktische tips

De vraag die natuurlijk ook wordt behandeld: wat kun je er zelf aan doen? Welke aanpassingen kun je direct maken? Ben je nog een leek op het gebied van voeding? No worries, ik help je op weg.

En heb je voor je gevoel juist al veel kennis van wat je wel en beter niet moet eten? Ook dan is het in de praktijk zo dat ik net weer andere tips kan geven waardoor je aanpassingen kunt maken die meer effect hebben.

Informatie

Datum: zondag 17 februari 2019

Waar: Utrecht

Yogacentrum Utrecht
Van Asch van Wijckskade 31
3512 VR Urecht

Bereikbaarheid:
Makkelijk te bereiken met OV of gratis parkeergelegenheid op loopafstand op zondag.

Hoe laat: start 13:30 uur

Kosten: €39 per persoon

Wat neem je mee?

Niet veel! Als je het handig vindt om aantekeningen te maken, neem dan je schrijfboekje en pen mee. Thee, water en vullende smoothies zijn verzorgd.

Er is een speciale aanbieding voor Healthy Hormones producten die alleen die zondag voor bezoekers van de workshop geldt, ik vertel er dan meer over. Je kunt met pin betalen.

Reserveer nu jouw plek

Liefs, Myriam

PS Wil je nog iets weten of is er iets niet duidelijk over deze PCOS workshop? Stuur me dan een bericht.

Category: Tips
Vorig bericht
PCOS, wat kan ik er zelf aan doen?
Volgend bericht
Heb ik PCOS?
Menu
>