fbpx

De afgelopen jaren hebben heb ik al heel veel vrouwen met PCOS mogen adviseren. De berichtjes die binnenkomen via instagram en in mijn mailbox maken mijn werk zo ontzettend dankbaar. Wat ben ik trots op deze vrouwen die zelf het heft in handen hebben genomen. Ze hebben mijn adviezen ter harte genomen en (soms met vallen en opstaan) bereikt wat ze voor ogen hadden.

Heb jij ook een ervaring die je wilt delen? Leuk! Stuur mij dan een mailtje.  (service@healthyhormones.eu
Vind ik super leuk om te lezen!

Liefs,

Hieronder een kleine selectie van alle mooie berichten. Mijn doel met het delen van deze berichten? Jou motiveren. Want echt, als ik en deze vrouwen het kunnen, dan kun jij het ook! 🙂 

Blij met de recepten

Ik wilde je nog even laten weten dat ik echt super blij ben met jouw adviezen en recepten.

Ik slik nu ongeveer een jaartje DCI en gebruik het receptenboek ook. Sinds het gebruik van het receptenboek en alle adviezen die daarin staan voelde ik me een stuk beter en was ik heel snel zwanger!

Ik ben nu 30 weken zwanger, het gaat heel goed en vind het toch leuk om nog even te laten weten. Bedankt en ik hoop dat er nog veel meer vrouwen zijn bij wie dit zo goed helpt!

Anoniem

Door HPPE ongesteld geworden

Anderhalve week geleden ben ik ongesteld geworden, na begin dit jaar te zijn

gestart met pcos-proof eten. Op naar de volgende stap richting een gezin. 🙂

anoniem

acne verdwijnt

Sinds afgelopen maandag ben ik begonnen met je weekmenu's. En ik ben zo blij verrast met de smaakvolle recepten! Ik geniet er echt van en zelfs mijn zoontje van 5 eet zijn bordje leeg, terwijl hij normaal erg kieskeurig is. Ik ben helemaal vergeten waarom ik bv graag een boterham at of melkproducten dronk!

Ik merk al direct verbetering van mijn lichaam. Mijn acne verdwijnt en mijn darmen zijn weer rustig. Ook voel ik me niet meer opgeblazen en ik houd geen vocht meer vast. Ik ga dit echt doorzetten.

Ik ben je heel erg dankbaar voor de oplossingen voor mijn problemen waar ik zó lang maar heb gezocht. Ik hoop en ga er vanuit dat deze stijgende lijn voorzet. Wellicht word ik weer mooi, fit en gelukkig.

Ireen

Fitter, afgevallen en nu zelfs zwanger!

Lieve Myriam, ongeveer een jaar geleden kreeg ik de diagnose PCOS. We waren toen nog niet met kinderen bezig en de gynaecoloog vertelde me dat ik terug moest komen als we eraan toe waren en dat ik dan meteen met hormonen kon beginnen. Ik had me vanaf dat moment ingesteld op een lang medisch traject. Echter ben ik niet veel later op internet gaan zoeken wat ik er zelf aan kon doen en kwam toen op jouw website terecht. In maart 2019 heb ik toen je boek gekocht/gedownload en ben ik aan de slag gegaan. Ik voelde me echt stukken beter! Ik was fitter, viel kilo’s af en zat heerlijk in mijn vel. In mei had ik toen mijn eerste menstruatie (sinds jaaaaaaren) en in juni ben ik spontaan aangeteld 🥰 zonder dat we er nog echt mee bezig waren, voor ons dus echt een cadeautje!!! Ik ben nu 15 weken zwanger en voel me hartstikke goed!!! Ondanks dat je mij niet kent, wil ik je heeeeeeel erg bedanken voor wat je voor ons betekend hebt 🙌🏼 dank dank dank!

E. van Hout

2 kids in 1 jaar tijd

Omdat zwanger worden ons eerste doel was, werd ik gelijk aan de hormonen gezet. 6 maanden clomid geslikt. Alleen de hoogste dosering zorgde voor een eitje.

In deze periode ben ik op jouw site terecht gekomen. Ik herkende veel van wat je schreef en wilde het een kans geven. Ik heb je recepten en smoothie ebooks besteld. Ik voelde me beter en zag er ook beter uit.

Uiteindelijk na 2 jaar ziekenhuis was iui de volgende stap. We besloten om tijdens de zomer even te stoppen met de behandelingen en de tijd voor elkaar te nemen.

Je raadt het al...

Na een heerlijke vakantie was daar dan eindelijk een positieve zwangerschapstest.

Wat waren we blij!!

We vonden jouw recepten allebei erg lekker en voelden ons er goed bij dus we bleven op die manier eten.

Tien weken na de geboorte van onze zoon keek ik in de spiegel en m'n gevoel zei; Ik ben weer zwanger

En mijn gevoel was juist.

11,5 maand na de geboorte van onze zoon is onze dochter geboren!

Wat kunnen hormonen in de war zijn en wat kan voeding daar bij helpen!

Anoniem

Na 4 weken pcos proof eten eerste verschillen

Even een berichtje omdat ik zo blij ben! Ben net 4 weken pcos proof aan het eten en ben net voor de eerste keer sinds jaaaaren ongesteld geworden. Ik blijf zeker zo doorgaan dit is een enorme motivatie.

anoniem

voel me goed en fit

Ik wilde graag nog laten weten dat ik helemaal natuurlijk zwanger ben geworden! In april 2017 ben ik begonnen met de leefstijl volgens jouw boeken (en dan met name het eten/drinken), in juli 2017 heb ik de workshop gevolgd. En eind maart 2018 ontdekten we dat ik zwanger ben! We hadden eigenlijk helemaal geen haast om zwanger te worden, voor ons had 1 of 2 jaar later ook prima geweest. Maar we zijn zo dankbaar dat ik heel gemakkelijk, natuurlijk en totaal zonder stress zwanger ben geraakt. En dat terwijl ik een jaar daarvoor helemaal geen cyclus had! Inmiddels ben ik dus al 37 weken zwanger en alles gaat goed, super spannend die laatste weken!

Ik wilde je via deze weg bedanken voor de fijne boeken, site, blogs en natuurlijk de workshop. Voor mij is het nu echt een leefstijl die me past en waar ik me heel goed en fit bij voel.

L. Vos

Minder zin in zoet en mijn regels na 6 maanden uitblijven

Hoi Myriam! Ik ben nu een maand bezig met jouw PCOS plan en neem ook DCI, Saw Palmetto, vitamine D en omega 3.

Ik heb ondertussen zelfs mijn regels gehad na 6 maanden uitblijven!

Ik heb ook minder de neiging om iets zoet te eten en snack minder tussendoor dus echt top

anoniem

37 weken zwanger

Hoi Myriam,

Ik wil je graag nog laten weten dat ik helemaal natuurlijk zwanger ben geworden!

In april ben ik begonnen met de leefstijl volgens jouw boeken (en dan met name het eten/drinken), in juli heb ik de workshop gevolgd. En in maart het jaar erna ontdekten we dat ik zwanger ben! We hadden eigenlijk helemaal geen haast om zwanger te worden, voor ons had 1 of 2 jaar later ook prima geweest. Maar we zijn zo dankbaar dat ik heel gemakkelijk, natuurlijk en totaal zonder stress zwanger ben geraakt. En dat terwijl ik een jaar daarvoor helemaal geen cyclus had!

Inmiddels ben ik dus al 37 weken zwanger en alles gaat goed, super spannend die laatste weken!

Ik wilde je via deze weg bedanken voor de fijne ebooks, site, blogs en natuurlijk de workshop. Voor mij is het nu echt een leefstijl die me past en waar ik me heel goed en fit bij voel.

Anoniem

Na 7 maanden ongesteld

ik wilde je even laten weten dat ik sinds gisteravond eindelijk na bijna 7 maanden, ongesteld ben geworden!!

Ik had anders over 2 weken doorverwezen kunnen worden naar de gynaecoloog maar dat is denk ik nu niet nodig aangezien het nu vanzelf is gekomen.

Anoniem
>