fbpx

De afgelopen jaren hebben heb ik al heel veel vrouwen met PCOS mogen adviseren. De berichtjes die binnenkomen via instagram en in mijn mailbox maken mijn werk zo ontzettend dankbaar. Wat ben ik trots op deze vrouwen die zelf het heft in handen hebben genomen. Ze hebben mijn adviezen ter harte genomen en (soms met vallen en opstaan) bereikt wat ze voor ogen hadden.

Heb jij ook een ervaring die je wilt delen? Leuk! Stuur mij dan een mailtje.  (service@healthyhormones.eu
Vind ik super leuk om te lezen!

Liefs,

Hieronder een kleine selectie van alle mooie berichten. Mijn doel met het delen van deze berichten? Jou motiveren. Want echt, als ik en deze vrouwen het kunnen, dan kun jij het ook! 🙂 

Minder zin in zoet en mijn regels na 6 maanden uitblijven

Hoi Myriam! Ik ben nu een maand bezig met jouw PCOS plan en neem ook DCI, Saw Palmetto, vitamine D en omega 3.

Ik heb ondertussen zelfs mijn regels gehad na 6 maanden uitblijven!

Ik heb ook minder de neiging om iets zoet te eten en snack minder tussendoor dus echt top

anoniem

2 kids in 1 jaar tijd

Omdat zwanger worden ons eerste doel was, werd ik gelijk aan de hormonen gezet. 6 maanden clomid geslikt. Alleen de hoogste dosering zorgde voor een eitje.

In deze periode ben ik op jouw site terecht gekomen. Ik herkende veel van wat je schreef en wilde het een kans geven. Ik heb je recepten en smoothie ebooks besteld. Ik voelde me beter en zag er ook beter uit.

Uiteindelijk na 2 jaar ziekenhuis was iui de volgende stap. We besloten om tijdens de zomer even te stoppen met de behandelingen en de tijd voor elkaar te nemen.

Je raadt het al...

Na een heerlijke vakantie was daar dan eindelijk een positieve zwangerschapstest.

Wat waren we blij!!

We vonden jouw recepten allebei erg lekker en voelden ons er goed bij dus we bleven op die manier eten.

Tien weken na de geboorte van onze zoon keek ik in de spiegel en m'n gevoel zei; Ik ben weer zwanger

En mijn gevoel was juist.

11,5 maand na de geboorte van onze zoon is onze dochter geboren!

Wat kunnen hormonen in de war zijn en wat kan voeding daar bij helpen!

Anoniem

voel me goed en fit

Ik wilde graag nog laten weten dat ik helemaal natuurlijk zwanger ben geworden! In april 2017 ben ik begonnen met de leefstijl volgens jouw boeken (en dan met name het eten/drinken), in juli 2017 heb ik de workshop gevolgd. En eind maart 2018 ontdekten we dat ik zwanger ben! We hadden eigenlijk helemaal geen haast om zwanger te worden, voor ons had 1 of 2 jaar later ook prima geweest. Maar we zijn zo dankbaar dat ik heel gemakkelijk, natuurlijk en totaal zonder stress zwanger ben geraakt. En dat terwijl ik een jaar daarvoor helemaal geen cyclus had! Inmiddels ben ik dus al 37 weken zwanger en alles gaat goed, super spannend die laatste weken!

Ik wilde je via deze weg bedanken voor de fijne boeken, site, blogs en natuurlijk de workshop. Voor mij is het nu echt een leefstijl die me past en waar ik me heel goed en fit bij voel.

L. Vos

Zwanger

Ik ben zwanger!! Joepie, pas erg pril 2-3 weken gaf de test aan 🙂

Anoniem

De knop is om

Lieve Myriam,

Eind september heb ik voor mijzelf de knop omgezet en ben ik gestart met jouw HPPEL programma! Mijn complimenten, alles zo duidelijk uitgelegd wat extra motivatie geeft om te starten! In combinatie met het supplementen pakket 'zwanger worden' van Ovabalance ben ik aan de slag gegaan!

Vooral op het gebied van stress heb ik zo veel winst gehaald, elke ochtend zodra ik wakker word kan ik niet wachten om lekker even mijn yoga / meditatie momentje te houden.

Daarnaast zijn mijn stemmingswisselingen veel minder en is mijn haar uitval ook veel minder geworden, echt super blij mee!

anoniem

37 weken zwanger

Hoi Myriam,

Ik wil je graag nog laten weten dat ik helemaal natuurlijk zwanger ben geworden!

In april ben ik begonnen met de leefstijl volgens jouw boeken (en dan met name het eten/drinken), in juli heb ik de workshop gevolgd. En in maart het jaar erna ontdekten we dat ik zwanger ben! We hadden eigenlijk helemaal geen haast om zwanger te worden, voor ons had 1 of 2 jaar later ook prima geweest. Maar we zijn zo dankbaar dat ik heel gemakkelijk, natuurlijk en totaal zonder stress zwanger ben geraakt. En dat terwijl ik een jaar daarvoor helemaal geen cyclus had!

Inmiddels ben ik dus al 37 weken zwanger en alles gaat goed, super spannend die laatste weken!

Ik wilde je via deze weg bedanken voor de fijne ebooks, site, blogs en natuurlijk de workshop. Voor mij is het nu echt een leefstijl die me past en waar ik me heel goed en fit bij voel.

Anoniem

Na 4 weken alweer ongesteld

Ik Ben zo blij dat ik je website tegen kwam, door nu anders te eten wat trouwens erg lekker/makkelijk is Ben ik afgelopen zaterdag voor het eerst weer ongesteld geworden!! En dat na 4 weken! Ik kan het bijna niet geloven:) ik hoop dat ik nu een normale cyclus krijg.

Mijn echte laatste menstruatie is dik 10 jaar geleden, daarna alleen nog maar bloedingen gehad door de pil en andere Hormonen.

Zo fijn dat je hier een website over hebt gemaakt:)

Ankie

20 kilo lichter

Daarnaast wilde ik je vertellen dat ik nu ruim 20 kilo lichter ben en ik ben afgelopen maand echt behoorlijk ongesteld geworden, dus het werkt allemaal top! 🙂 Op mijn werk zijn drie collega's nu ook heel erg op hun suikeriname aan het letten dus ik inspireer ook nog mensen hahaha

Anoniem

Na 4 weken pcos proof eten eerste verschillen

Even een berichtje omdat ik zo blij ben! Ben net 4 weken pcos proof aan het eten en ben net voor de eerste keer sinds jaaaaren ongesteld geworden. Ik blijf zeker zo doorgaan dit is een enorme motivatie.

anoniem

Ik ben mama

PCOS geeft veel onzekerheid op het moment dat je besluit om aan kinderen te beginnen, dat was voor ons ook zeker het geval.

Alle tips, het dieet en de supplementen die werken aangeraden hebben mij zo ontzettend geholpen om mijn hormoonwaarde op orde te krijgen en ook eindelijk een positieve zwangerschapstest in handen te krijgen.

Anoniem
>