fbpx

De afgelopen jaren hebben heb ik al heel veel vrouwen met PCOS mogen adviseren. De berichtjes die binnenkomen via instagram en in mijn mailbox maken mijn werk zo ontzettend dankbaar. Wat ben ik trots op deze vrouwen die zelf het heft in handen hebben genomen. Ze hebben mijn adviezen ter harte genomen en (soms met vallen en opstaan) bereikt wat ze voor ogen hadden.

Heb jij ook een ervaring die je wilt delen? Leuk! Stuur mij dan een mailtje.  (service@healthyhormones.eu
Vind ik super leuk om te lezen!

Liefs,

Hieronder een kleine selectie van alle mooie berichten. Mijn doel met het delen van deze berichten? Jou motiveren. Want echt, als ik en deze vrouwen het kunnen, dan kun jij het ook! 🙂 

Door HPPE ongesteld geworden

Anderhalve week geleden ben ik ongesteld geworden, na begin dit jaar te zijn

gestart met pcos-proof eten. Op naar de volgende stap richting een gezin. 🙂

anoniem

Na 7 maanden ongesteld

ik wilde je even laten weten dat ik sinds gisteravond eindelijk na bijna 7 maanden, ongesteld ben geworden!!

Ik had anders over 2 weken doorverwezen kunnen worden naar de gynaecoloog maar dat is denk ik nu niet nodig aangezien het nu vanzelf is gekomen.

Anoniem

Voel me beter en zie er beter uit

Ik wil je graag bedanken en mijn (succes) verhaal met je delen! Ik zal het bij de korte versie houden! 😉 Ruim 3 jaar geleden besloten manlief en ik dat we wilde proberen om zwanger te worden. Ik stopte met de pil maar een menstruatie bleef compleet uit. Behoorlijk wat meiden in mijn omgeving hebben moeite gehad met zwanger worden dus ik besloot al vrij snel om aan de bel te trekken bij de huisarts. Deze liet me gelukkig direct naar de gynaecoloog gaan. De conclusie van de gynaecoloog was PCOS. Omdat zwanger worden ons eerste doel was werd ik gelijk aan de hormonen gezet. 6 maanden clomid slikken...ik ben nog nooit zo'n monster geweest! 🙈 En het deed helemaal niets, daarna gonal f en pregnyl spuiten. Alleen de hoogste dosering zorgde voor een eitje. In deze periode ben ik via via op jouw site terecht gekomen. Ik herkende veel van wat je schreef en wilde het een kans geven. Ik heb je zomer receptenboek en het smoothie boek besteld. Ik voelde me beter en zag er ook beter uit! Hormonen doen echt vreselijke dingen met je! Uiteindelijk na 2 jaar ziekenhuis in ziekenhuis was de volgende stap iui. We besloten om tijdens de zomer even te stoppen met de behandelingen en tijd voor elkaar te nemen… je raadt het al… Na een heerlijke vakantie was daar dan eindelijk een positieve zwangerschapstest! Wat waren we blij! We vonden jouw recepten allebei erg lekker en voelden ons er goed bij dus we bleven op die manier eten. Tien weken na de geboorte van onze zoon Tijs keek ik in de spiegel en m'n gevoel zei; Ik ben weer zwanger… En m'n gevoel was juist! Op 10 april, 11.5 maand na de geboorte van onze zoon is onze dochter geboren! Wat kunnen je hormonen in de war zijn en wat kan je voeding daarbij helpen! Bedankt voor jouw inzichten en je hulp aan andere vrouwen!

Joyce

2 kids in 1 jaar tijd

Omdat zwanger worden ons eerste doel was, werd ik gelijk aan de hormonen gezet. 6 maanden clomid geslikt. Alleen de hoogste dosering zorgde voor een eitje.

In deze periode ben ik op jouw site terecht gekomen. Ik herkende veel van wat je schreef en wilde het een kans geven. Ik heb je recepten en smoothie ebooks besteld. Ik voelde me beter en zag er ook beter uit.

Uiteindelijk na 2 jaar ziekenhuis was iui de volgende stap. We besloten om tijdens de zomer even te stoppen met de behandelingen en de tijd voor elkaar te nemen.

Je raadt het al...

Na een heerlijke vakantie was daar dan eindelijk een positieve zwangerschapstest.

Wat waren we blij!!

We vonden jouw recepten allebei erg lekker en voelden ons er goed bij dus we bleven op die manier eten.

Tien weken na de geboorte van onze zoon keek ik in de spiegel en m'n gevoel zei; Ik ben weer zwanger

En mijn gevoel was juist.

11,5 maand na de geboorte van onze zoon is onze dochter geboren!

Wat kunnen hormonen in de war zijn en wat kan voeding daar bij helpen!

Anoniem

Ik ben mama

PCOS geeft veel onzekerheid op het moment dat je besluit om aan kinderen te beginnen, dat was voor ons ook zeker het geval.

Alle tips, het dieet en de supplementen die werken aangeraden hebben mij zo ontzettend geholpen om mijn hormoonwaarde op orde te krijgen en ook eindelijk een positieve zwangerschapstest in handen te krijgen.

Anoniem

Na 4 weken alweer ongesteld

Ik Ben zo blij dat ik je website tegen kwam, door nu anders te eten wat trouwens erg lekker/makkelijk is Ben ik afgelopen zaterdag voor het eerst weer ongesteld geworden!! En dat na 4 weken! Ik kan het bijna niet geloven:) ik hoop dat ik nu een normale cyclus krijg.

Mijn echte laatste menstruatie is dik 10 jaar geleden, daarna alleen nog maar bloedingen gehad door de pil en andere Hormonen.

Zo fijn dat je hier een website over hebt gemaakt:)

Ankie

Zwanger

Ik ben zwanger!! Joepie, pas erg pril 2-3 weken gaf de test aan 🙂

Anoniem

37 weken zwanger

Hoi Myriam,

Ik wil je graag nog laten weten dat ik helemaal natuurlijk zwanger ben geworden!

In april ben ik begonnen met de leefstijl volgens jouw boeken (en dan met name het eten/drinken), in juli heb ik de workshop gevolgd. En in maart het jaar erna ontdekten we dat ik zwanger ben! We hadden eigenlijk helemaal geen haast om zwanger te worden, voor ons had 1 of 2 jaar later ook prima geweest. Maar we zijn zo dankbaar dat ik heel gemakkelijk, natuurlijk en totaal zonder stress zwanger ben geraakt. En dat terwijl ik een jaar daarvoor helemaal geen cyclus had!

Inmiddels ben ik dus al 37 weken zwanger en alles gaat goed, super spannend die laatste weken!

Ik wilde je via deze weg bedanken voor de fijne ebooks, site, blogs en natuurlijk de workshop. Voor mij is het nu echt een leefstijl die me past en waar ik me heel goed en fit bij voel.

Anoniem

Blij met de recepten

Ik wilde je nog even laten weten dat ik echt super blij ben met jouw adviezen en recepten.

Ik slik nu ongeveer een jaartje DCI en gebruik het receptenboek ook. Sinds het gebruik van het receptenboek en alle adviezen die daarin staan voelde ik me een stuk beter en was ik heel snel zwanger!

Ik ben nu 30 weken zwanger, het gaat heel goed en vind het toch leuk om nog even te laten weten. Bedankt en ik hoop dat er nog veel meer vrouwen zijn bij wie dit zo goed helpt!

Anoniem

acne verdwijnt

Sinds afgelopen maandag ben ik begonnen met je weekmenu's. En ik ben zo blij verrast met de smaakvolle recepten! Ik geniet er echt van en zelfs mijn zoontje van 5 eet zijn bordje leeg, terwijl hij normaal erg kieskeurig is. Ik ben helemaal vergeten waarom ik bv graag een boterham at of melkproducten dronk!

Ik merk al direct verbetering van mijn lichaam. Mijn acne verdwijnt en mijn darmen zijn weer rustig. Ook voel ik me niet meer opgeblazen en ik houd geen vocht meer vast. Ik ga dit echt doorzetten.

Ik ben je heel erg dankbaar voor de oplossingen voor mijn problemen waar ik zó lang maar heb gezocht. Ik hoop en ga er vanuit dat deze stijgende lijn voorzet. Wellicht word ik weer mooi, fit en gelukkig.

Ireen
>