fbpx

De afgelopen jaren hebben heb ik al heel veel vrouwen met PCOS mogen adviseren. De berichtjes die binnenkomen via instagram en in mijn mailbox maken mijn werk zo ontzettend dankbaar. Wat ben ik trots op deze vrouwen die zelf het heft in handen hebben genomen. Ze hebben mijn adviezen ter harte genomen en (soms met vallen en opstaan) bereikt wat ze voor ogen hadden.

Heb jij ook een ervaring die je wilt delen? Leuk! Stuur mij dan een mailtje.  (service@healthyhormones.eu
Vind ik super leuk om te lezen!

Liefs,

Hieronder een kleine selectie van alle mooie berichten. Mijn doel met het delen van deze berichten? Jou motiveren. Want echt, als ik en deze vrouwen het kunnen, dan kun jij het ook! 🙂 

Door HPPE ongesteld geworden

Anderhalve week geleden ben ik ongesteld geworden, na begin dit jaar te zijn

gestart met pcos-proof eten. Op naar de volgende stap richting een gezin. 🙂

anoniem

Ik ben mama

PCOS geeft veel onzekerheid op het moment dat je besluit om aan kinderen te beginnen, dat was voor ons ook zeker het geval.

Alle tips, het dieet en de supplementen die werken aangeraden hebben mij zo ontzettend geholpen om mijn hormoonwaarde op orde te krijgen en ook eindelijk een positieve zwangerschapstest in handen te krijgen.

Anoniem

acne verdwijnt

Sinds afgelopen maandag ben ik begonnen met je weekmenu's. En ik ben zo blij verrast met de smaakvolle recepten! Ik geniet er echt van en zelfs mijn zoontje van 5 eet zijn bordje leeg, terwijl hij normaal erg kieskeurig is. Ik ben helemaal vergeten waarom ik bv graag een boterham at of melkproducten dronk!

Ik merk al direct verbetering van mijn lichaam. Mijn acne verdwijnt en mijn darmen zijn weer rustig. Ook voel ik me niet meer opgeblazen en ik houd geen vocht meer vast. Ik ga dit echt doorzetten.

Ik ben je heel erg dankbaar voor de oplossingen voor mijn problemen waar ik zó lang maar heb gezocht. Ik hoop en ga er vanuit dat deze stijgende lijn voorzet. Wellicht word ik weer mooi, fit en gelukkig.

Ireen

Na 4 weken alweer ongesteld

Ik Ben zo blij dat ik je website tegen kwam, door nu anders te eten wat trouwens erg lekker/makkelijk is Ben ik afgelopen zaterdag voor het eerst weer ongesteld geworden!! En dat na 4 weken! Ik kan het bijna niet geloven:) ik hoop dat ik nu een normale cyclus krijg.

Mijn echte laatste menstruatie is dik 10 jaar geleden, daarna alleen nog maar bloedingen gehad door de pil en andere Hormonen.

Zo fijn dat je hier een website over hebt gemaakt:)

Ankie

Ik ben zwanger!!

Nog niet iedereen weet het, en dat houden we nog een paar weken zo, maar ik heb leuk nieuws: IK BEN ZWANGER!

Mijn cyclus is steeds meer hersteld met een natuurlijke zwangerschap tot gevolg. We zijn er erg blij mee. Ik werk je nogmaals hartelijk bedanken, zonder jouw adviezen was dit niet gelukt.

Anoniem

2 kids in 1 jaar tijd

Omdat zwanger worden ons eerste doel was, werd ik gelijk aan de hormonen gezet. 6 maanden clomid geslikt. Alleen de hoogste dosering zorgde voor een eitje.

In deze periode ben ik op jouw site terecht gekomen. Ik herkende veel van wat je schreef en wilde het een kans geven. Ik heb je recepten en smoothie ebooks besteld. Ik voelde me beter en zag er ook beter uit.

Uiteindelijk na 2 jaar ziekenhuis was iui de volgende stap. We besloten om tijdens de zomer even te stoppen met de behandelingen en de tijd voor elkaar te nemen.

Je raadt het al...

Na een heerlijke vakantie was daar dan eindelijk een positieve zwangerschapstest.

Wat waren we blij!!

We vonden jouw recepten allebei erg lekker en voelden ons er goed bij dus we bleven op die manier eten.

Tien weken na de geboorte van onze zoon keek ik in de spiegel en m'n gevoel zei; Ik ben weer zwanger

En mijn gevoel was juist.

11,5 maand na de geboorte van onze zoon is onze dochter geboren!

Wat kunnen hormonen in de war zijn en wat kan voeding daar bij helpen!

Anoniem

20 kilo lichter

Daarnaast wilde ik je vertellen dat ik nu ruim 20 kilo lichter ben en ik ben afgelopen maand echt behoorlijk ongesteld geworden, dus het werkt allemaal top! 🙂 Op mijn werk zijn drie collega's nu ook heel erg op hun suikeriname aan het letten dus ik inspireer ook nog mensen hahaha

Anoniem

Zwanger

Ik ben zwanger!! Joepie, pas erg pril 2-3 weken gaf de test aan 🙂

Anoniem

De knop is om

Lieve Myriam,

Eind september heb ik voor mijzelf de knop omgezet en ben ik gestart met jouw HPPEL programma! Mijn complimenten, alles zo duidelijk uitgelegd wat extra motivatie geeft om te starten! In combinatie met het supplementen pakket 'zwanger worden' van Ovabalance ben ik aan de slag gegaan!

Vooral op het gebied van stress heb ik zo veel winst gehaald, elke ochtend zodra ik wakker word kan ik niet wachten om lekker even mijn yoga / meditatie momentje te houden.

Daarnaast zijn mijn stemmingswisselingen veel minder en is mijn haar uitval ook veel minder geworden, echt super blij mee!

anoniem

voor het eerst zonder medicatie ongesteld

Hoi Myriam, ik ben al een anderhalve maand jouw tips aan het volgen. Heb mijn leven niet drastisch omgegooid maar ik probeer véél meer te ontstressen, om mijn voeding te letten en ik neem je supplementen! Mijn lichaam is voor het eerst zonder medicatie ongesteld geworden! Een cyclus van 33 dagen, vind ik zelf niet slecht! Nu hopen dat het zo blijft en dat we die fertiliteitsartsen niet meer nodig hebben!

anoniem
>