fbpx

De afgelopen jaren hebben heb ik al heel veel vrouwen met PCOS mogen adviseren. De berichtjes die binnenkomen via instagram en in mijn mailbox maken mijn werk zo ontzettend dankbaar. Wat ben ik trots op deze vrouwen die zelf het heft in handen hebben genomen. Ze hebben mijn adviezen ter harte genomen en (soms met vallen en opstaan) bereikt wat ze voor ogen hadden.

Heb jij ook een ervaring die je wilt delen? Leuk! Stuur mij dan een mailtje.  (service@healthyhormones.eu
Vind ik super leuk om te lezen!

Liefs,

Hieronder een kleine selectie van alle mooie berichten. Mijn doel met het delen van deze berichten? Jou motiveren. Want echt, als ik en deze vrouwen het kunnen, dan kun jij het ook! 🙂 

voel me goed en fit

Ik wilde graag nog laten weten dat ik helemaal natuurlijk zwanger ben geworden! In april 2017 ben ik begonnen met de leefstijl volgens jouw boeken (en dan met name het eten/drinken), in juli 2017 heb ik de workshop gevolgd. En eind maart 2018 ontdekten we dat ik zwanger ben! We hadden eigenlijk helemaal geen haast om zwanger te worden, voor ons had 1 of 2 jaar later ook prima geweest. Maar we zijn zo dankbaar dat ik heel gemakkelijk, natuurlijk en totaal zonder stress zwanger ben geraakt. En dat terwijl ik een jaar daarvoor helemaal geen cyclus had! Inmiddels ben ik dus al 37 weken zwanger en alles gaat goed, super spannend die laatste weken!

Ik wilde je via deze weg bedanken voor de fijne boeken, site, blogs en natuurlijk de workshop. Voor mij is het nu echt een leefstijl die me past en waar ik me heel goed en fit bij voel.

L. Vos

Fitter, afgevallen en nu zelfs zwanger!

Lieve Myriam, ongeveer een jaar geleden kreeg ik de diagnose PCOS. We waren toen nog niet met kinderen bezig en de gynaecoloog vertelde me dat ik terug moest komen als we eraan toe waren en dat ik dan meteen met hormonen kon beginnen. Ik had me vanaf dat moment ingesteld op een lang medisch traject. Echter ben ik niet veel later op internet gaan zoeken wat ik er zelf aan kon doen en kwam toen op jouw website terecht. In maart 2019 heb ik toen je boek gekocht/gedownload en ben ik aan de slag gegaan. Ik voelde me echt stukken beter! Ik was fitter, viel kilo’s af en zat heerlijk in mijn vel. In mei had ik toen mijn eerste menstruatie (sinds jaaaaaaren) en in juni ben ik spontaan aangeteld 🥰 zonder dat we er nog echt mee bezig waren, voor ons dus echt een cadeautje!!! Ik ben nu 15 weken zwanger en voel me hartstikke goed!!! Ondanks dat je mij niet kent, wil ik je heeeeeeel erg bedanken voor wat je voor ons betekend hebt 🙌🏼 dank dank dank!

E. van Hout

Ik ben mama

PCOS geeft veel onzekerheid op het moment dat je besluit om aan kinderen te beginnen, dat was voor ons ook zeker het geval.

Alle tips, het dieet en de supplementen die werken aangeraden hebben mij zo ontzettend geholpen om mijn hormoonwaarde op orde te krijgen en ook eindelijk een positieve zwangerschapstest in handen te krijgen.

Anoniem

Ik ben zwanger!!

Nog niet iedereen weet het, en dat houden we nog een paar weken zo, maar ik heb leuk nieuws: IK BEN ZWANGER!

Mijn cyclus is steeds meer hersteld met een natuurlijke zwangerschap tot gevolg. We zijn er erg blij mee. Ik werk je nogmaals hartelijk bedanken, zonder jouw adviezen was dit niet gelukt.

Anoniem

De knop is om

Lieve Myriam,

Eind september heb ik voor mijzelf de knop omgezet en ben ik gestart met jouw HPPEL programma! Mijn complimenten, alles zo duidelijk uitgelegd wat extra motivatie geeft om te starten! In combinatie met het supplementen pakket 'zwanger worden' van Ovabalance ben ik aan de slag gegaan!

Vooral op het gebied van stress heb ik zo veel winst gehaald, elke ochtend zodra ik wakker word kan ik niet wachten om lekker even mijn yoga / meditatie momentje te houden.

Daarnaast zijn mijn stemmingswisselingen veel minder en is mijn haar uitval ook veel minder geworden, echt super blij mee!

anoniem

Voel me beter en zie er beter uit

Ik wil je graag bedanken en mijn (succes) verhaal met je delen! Ik zal het bij de korte versie houden! 😉 Ruim 3 jaar geleden besloten manlief en ik dat we wilde proberen om zwanger te worden. Ik stopte met de pil maar een menstruatie bleef compleet uit. Behoorlijk wat meiden in mijn omgeving hebben moeite gehad met zwanger worden dus ik besloot al vrij snel om aan de bel te trekken bij de huisarts. Deze liet me gelukkig direct naar de gynaecoloog gaan. De conclusie van de gynaecoloog was PCOS. Omdat zwanger worden ons eerste doel was werd ik gelijk aan de hormonen gezet. 6 maanden clomid slikken...ik ben nog nooit zo'n monster geweest! 🙈 En het deed helemaal niets, daarna gonal f en pregnyl spuiten. Alleen de hoogste dosering zorgde voor een eitje. In deze periode ben ik via via op jouw site terecht gekomen. Ik herkende veel van wat je schreef en wilde het een kans geven. Ik heb je zomer receptenboek en het smoothie boek besteld. Ik voelde me beter en zag er ook beter uit! Hormonen doen echt vreselijke dingen met je! Uiteindelijk na 2 jaar ziekenhuis in ziekenhuis was de volgende stap iui. We besloten om tijdens de zomer even te stoppen met de behandelingen en tijd voor elkaar te nemen… je raadt het al… Na een heerlijke vakantie was daar dan eindelijk een positieve zwangerschapstest! Wat waren we blij! We vonden jouw recepten allebei erg lekker en voelden ons er goed bij dus we bleven op die manier eten. Tien weken na de geboorte van onze zoon Tijs keek ik in de spiegel en m'n gevoel zei; Ik ben weer zwanger… En m'n gevoel was juist! Op 10 april, 11.5 maand na de geboorte van onze zoon is onze dochter geboren! Wat kunnen je hormonen in de war zijn en wat kan je voeding daarbij helpen! Bedankt voor jouw inzichten en je hulp aan andere vrouwen!

Joyce

Blij met de recepten

Ik wilde je nog even laten weten dat ik echt super blij ben met jouw adviezen en recepten.

Ik slik nu ongeveer een jaartje DCI en gebruik het receptenboek ook. Sinds het gebruik van het receptenboek en alle adviezen die daarin staan voelde ik me een stuk beter en was ik heel snel zwanger!

Ik ben nu 30 weken zwanger, het gaat heel goed en vind het toch leuk om nog even te laten weten. Bedankt en ik hoop dat er nog veel meer vrouwen zijn bij wie dit zo goed helpt!

Anoniem

37 weken zwanger

Hoi Myriam,

Ik wil je graag nog laten weten dat ik helemaal natuurlijk zwanger ben geworden!

In april ben ik begonnen met de leefstijl volgens jouw boeken (en dan met name het eten/drinken), in juli heb ik de workshop gevolgd. En in maart het jaar erna ontdekten we dat ik zwanger ben! We hadden eigenlijk helemaal geen haast om zwanger te worden, voor ons had 1 of 2 jaar later ook prima geweest. Maar we zijn zo dankbaar dat ik heel gemakkelijk, natuurlijk en totaal zonder stress zwanger ben geraakt. En dat terwijl ik een jaar daarvoor helemaal geen cyclus had!

Inmiddels ben ik dus al 37 weken zwanger en alles gaat goed, super spannend die laatste weken!

Ik wilde je via deze weg bedanken voor de fijne ebooks, site, blogs en natuurlijk de workshop. Voor mij is het nu echt een leefstijl die me past en waar ik me heel goed en fit bij voel.

Anoniem

Na 7 maanden ongesteld

ik wilde je even laten weten dat ik sinds gisteravond eindelijk na bijna 7 maanden, ongesteld ben geworden!!

Ik had anders over 2 weken doorverwezen kunnen worden naar de gynaecoloog maar dat is denk ik nu niet nodig aangezien het nu vanzelf is gekomen.

Anoniem

Zwanger

Ik ben zwanger!! Joepie, pas erg pril 2-3 weken gaf de test aan 🙂

Anoniem
Menu
>