fbpx

De afgelopen jaren hebben heb ik al heel veel vrouwen met PCOS mogen adviseren. De berichtjes die binnenkomen via instagram en in mijn mailbox maken mijn werk zo ontzettend dankbaar. Wat ben ik trots op deze vrouwen die zelf het heft in handen hebben genomen. Ze hebben mijn adviezen ter harte genomen en (soms met vallen en opstaan) bereikt wat ze voor ogen hadden.

Heb jij ook een ervaring die je wilt delen? Leuk! Stuur mij dan een mailtje.  (service@healthyhormones.eu
Vind ik super leuk om te lezen!

Liefs,

Hieronder een kleine selectie van alle mooie berichten. Mijn doel met het delen van deze berichten? Jou motiveren. Want echt, als ik en deze vrouwen het kunnen, dan kun jij het ook! 🙂 

Ik ben mama

PCOS geeft veel onzekerheid op het moment dat je besluit om aan kinderen te beginnen, dat was voor ons ook zeker het geval.

Alle tips, het dieet en de supplementen die werken aangeraden hebben mij zo ontzettend geholpen om mijn hormoonwaarde op orde te krijgen en ook eindelijk een positieve zwangerschapstest in handen te krijgen.

Anoniem

De knop is om

Lieve Myriam,

Eind september heb ik voor mijzelf de knop omgezet en ben ik gestart met jouw HPPEL programma! Mijn complimenten, alles zo duidelijk uitgelegd wat extra motivatie geeft om te starten! In combinatie met het supplementen pakket 'zwanger worden' van Ovabalance ben ik aan de slag gegaan!

Vooral op het gebied van stress heb ik zo veel winst gehaald, elke ochtend zodra ik wakker word kan ik niet wachten om lekker even mijn yoga / meditatie momentje te houden.

Daarnaast zijn mijn stemmingswisselingen veel minder en is mijn haar uitval ook veel minder geworden, echt super blij mee!

anoniem

voor het eerst zonder medicatie ongesteld

Hoi Myriam, ik ben al een anderhalve maand jouw tips aan het volgen. Heb mijn leven niet drastisch omgegooid maar ik probeer véél meer te ontstressen, om mijn voeding te letten en ik neem je supplementen! Mijn lichaam is voor het eerst zonder medicatie ongesteld geworden! Een cyclus van 33 dagen, vind ik zelf niet slecht! Nu hopen dat het zo blijft en dat we die fertiliteitsartsen niet meer nodig hebben!

anoniem

Door HPPE ongesteld geworden

Anderhalve week geleden ben ik ongesteld geworden, na begin dit jaar te zijn

gestart met pcos-proof eten. Op naar de volgende stap richting een gezin. 🙂

anoniem

2 kids in 1 jaar tijd

Omdat zwanger worden ons eerste doel was, werd ik gelijk aan de hormonen gezet. 6 maanden clomid geslikt. Alleen de hoogste dosering zorgde voor een eitje.

In deze periode ben ik op jouw site terecht gekomen. Ik herkende veel van wat je schreef en wilde het een kans geven. Ik heb je recepten en smoothie ebooks besteld. Ik voelde me beter en zag er ook beter uit.

Uiteindelijk na 2 jaar ziekenhuis was iui de volgende stap. We besloten om tijdens de zomer even te stoppen met de behandelingen en de tijd voor elkaar te nemen.

Je raadt het al...

Na een heerlijke vakantie was daar dan eindelijk een positieve zwangerschapstest.

Wat waren we blij!!

We vonden jouw recepten allebei erg lekker en voelden ons er goed bij dus we bleven op die manier eten.

Tien weken na de geboorte van onze zoon keek ik in de spiegel en m'n gevoel zei; Ik ben weer zwanger

En mijn gevoel was juist.

11,5 maand na de geboorte van onze zoon is onze dochter geboren!

Wat kunnen hormonen in de war zijn en wat kan voeding daar bij helpen!

Anoniem

acne verdwijnt

Sinds afgelopen maandag ben ik begonnen met je weekmenu's. En ik ben zo blij verrast met de smaakvolle recepten! Ik geniet er echt van en zelfs mijn zoontje van 5 eet zijn bordje leeg, terwijl hij normaal erg kieskeurig is. Ik ben helemaal vergeten waarom ik bv graag een boterham at of melkproducten dronk!

Ik merk al direct verbetering van mijn lichaam. Mijn acne verdwijnt en mijn darmen zijn weer rustig. Ook voel ik me niet meer opgeblazen en ik houd geen vocht meer vast. Ik ga dit echt doorzetten.

Ik ben je heel erg dankbaar voor de oplossingen voor mijn problemen waar ik zó lang maar heb gezocht. Ik hoop en ga er vanuit dat deze stijgende lijn voorzet. Wellicht word ik weer mooi, fit en gelukkig.

Ireen

Na 7 maanden ongesteld

ik wilde je even laten weten dat ik sinds gisteravond eindelijk na bijna 7 maanden, ongesteld ben geworden!!

Ik had anders over 2 weken doorverwezen kunnen worden naar de gynaecoloog maar dat is denk ik nu niet nodig aangezien het nu vanzelf is gekomen.

Anoniem

Ik ben zwanger!!

Nog niet iedereen weet het, en dat houden we nog een paar weken zo, maar ik heb leuk nieuws: IK BEN ZWANGER!

Mijn cyclus is steeds meer hersteld met een natuurlijke zwangerschap tot gevolg. We zijn er erg blij mee. Ik werk je nogmaals hartelijk bedanken, zonder jouw adviezen was dit niet gelukt.

Anoniem

Voel me beter en zie er beter uit

Ik wil je graag bedanken en mijn (succes) verhaal met je delen! Ik zal het bij de korte versie houden! 😉 Ruim 3 jaar geleden besloten manlief en ik dat we wilde proberen om zwanger te worden. Ik stopte met de pil maar een menstruatie bleef compleet uit. Behoorlijk wat meiden in mijn omgeving hebben moeite gehad met zwanger worden dus ik besloot al vrij snel om aan de bel te trekken bij de huisarts. Deze liet me gelukkig direct naar de gynaecoloog gaan. De conclusie van de gynaecoloog was PCOS. Omdat zwanger worden ons eerste doel was werd ik gelijk aan de hormonen gezet. 6 maanden clomid slikken...ik ben nog nooit zo'n monster geweest! 🙈 En het deed helemaal niets, daarna gonal f en pregnyl spuiten. Alleen de hoogste dosering zorgde voor een eitje. In deze periode ben ik via via op jouw site terecht gekomen. Ik herkende veel van wat je schreef en wilde het een kans geven. Ik heb je zomer receptenboek en het smoothie boek besteld. Ik voelde me beter en zag er ook beter uit! Hormonen doen echt vreselijke dingen met je! Uiteindelijk na 2 jaar ziekenhuis in ziekenhuis was de volgende stap iui. We besloten om tijdens de zomer even te stoppen met de behandelingen en tijd voor elkaar te nemen… je raadt het al… Na een heerlijke vakantie was daar dan eindelijk een positieve zwangerschapstest! Wat waren we blij! We vonden jouw recepten allebei erg lekker en voelden ons er goed bij dus we bleven op die manier eten. Tien weken na de geboorte van onze zoon Tijs keek ik in de spiegel en m'n gevoel zei; Ik ben weer zwanger… En m'n gevoel was juist! Op 10 april, 11.5 maand na de geboorte van onze zoon is onze dochter geboren! Wat kunnen je hormonen in de war zijn en wat kan je voeding daarbij helpen! Bedankt voor jouw inzichten en je hulp aan andere vrouwen!

Joyce

20 kilo lichter

Daarnaast wilde ik je vertellen dat ik nu ruim 20 kilo lichter ben en ik ben afgelopen maand echt behoorlijk ongesteld geworden, dus het werkt allemaal top! 🙂 Op mijn werk zijn drie collega's nu ook heel erg op hun suikeriname aan het letten dus ik inspireer ook nog mensen hahaha

Anoniem
Menu
>