VAN JE PCOS KLACHTEN AFKOMEN? START HIER!

Mijn doel is om jou van je klachten af te helpen en je gezonder te maken.

Je voelt je beter en hebt meer energie
Je zult positiever en opgewekter in het leven staan
Je verliest makkelijker overtollige kilo’s
Je kunt meer genieten en je zult zekerder zijn van jezelf

Dit doe ik door je duidelijke informatie te geven waarmee je makkelijk heel lekker kunt eten en jezelf gezonder maakt, zonder dat dit je veel extra tijd, geld, of moeite kost.

START VANDAAG NOG MET HET ONDERSTAANDE STAPPENPLAN

STAP 1: VOLG GRATIS MIJN 6-DAAGSE PCOS CURSUS

“Wat is PCOS nou precies, en wat kan ik er zelf aan doen?”, dat zijn de vragen die ik het meeste krijg. Om daar zo duidelijk mogelijk antwoord op te geven heb ik een mini-cursus ontwikkeld. Deze en nog een boel andere vragen worden hierin beantwoord. Na het volgen van de cursus weet je wat je wel en niet moet doen om een stabiele hormoonbalans en een gezond, goed functionerend en slank lichaam te krijgen.

STAP 2: LEES DE JUISTE ARTIKELEN

Ik schrijf veel over PCOS. Ik raad je aan mijn blog goed te lezen omdat er veel informatie in staat over hoe je klachten kunt laten verdwijnen en je blijer en gezonder kunt worden.

STAP 3: DE JUISTE RECEPTEN (EN MOTIVATIE)

Een belangrijk onderdeel van je hormonen in balans krijgen is zorgen voor de juiste voeding voor je lichaam.

Om je daarmee te helpen heb ik de lekkerste, niet ingewikkelde recepten op een rij gezet en in een uitgebreid menu-plan opgenomen. Hiermee weet je precies wat je elke dag kunt eten, en dat een maand lang! Ik noem het Heerlijk PCOS Proof Eten.

STAP 4: AANVULLING OP GOEDE VOEDING

Sommige stoffen die een belangrijke rol spelen bij het herstel van PCOS kun je niet door eten binnenkrijgen. Maar ze kunnen wel een groot verschil maken in hoe jij je voelt.

Gelukkig zijn er supplementen die precies de belangrijke stoffen bevatten. Schrijf je in en je lees alles over de werking, voordelen en ervaringen van andere vrouwen.

BEN JE ER KLAAR VOOR? IK WEL!

Ik snap dat je misschien niet meteen met Heerlijk PCOS Proof Eten wilt beginnen. En dat is prima. Start wanneer jij er klaar voor bent en je er goed bij voelt. Maar start wel! Want voor je het weet komt van uitstel.. inderdaad, afstel. Je wil nu graag iets aan je PCOS klachten doen. Zorg dat die motivatie niet verloren gaat!

Schrijf je in voor mijn gratis PCOS cursus of de nieuwsbrief. Zo heb je in ieder geval de eerste stap genomen richting een positiever en opgewekter leven!

Tot snel,

Myriam Koning

PCOS VOEDINGSWIJZER VOL SMAKELIJKE RECEPTEN, WEEKMENU'S, BOODSCHAPPENLIJSTEN EN YOGA EN SPORT TIPS

Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
>