fbpx

Veelgestelde vragen

Op deze pagina vind je de meest gestelde vragen. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, dan kun je voor product-gerelateerde vragen gebruik maken van het contactformulier.

Heerlijk PCOS Proof eten & leven

In eerste instantie heb ik een maandmenu uitgebracht met gerechten die helpen je hormonen in balans te brengen. Dit menu heette Heerlijk PCOS Proof Eten. Voeding is een van de belangrijke peilers bij het natuurlijk herstel van PCOS klachten, maar stress-reductie, ontspanning en op de juiste manier sporten zijn ook van groot belang. Daarom heb ik daar nu ook verschillende ebooks over gemaakt. Deze vormen bij elkaar de overkoepelende methode, die meer toepasselijk Heerlijk PCOS Proof eten & leven heet.

Als je de diagnose PCOS hebt gekregen of je vermoed dat je PCOS hebt en je wil hier zelf graag op een natuurlijke manier wat aan doen, dan is Heerlijk PCOS Proof eten & leven een geschikte manier om je hormonen in balans te brengen. Wanneer je graag natuurlijk zwanger wil worden of als je al in een medisch traject zit om zwanger te raken en dit zo goed mogelijk wil ondersteunen, dan kan Heerlijk PCOS Proof eten & leven je daarbij helpen. Maar ook wanneer je geen zwangerschapswens hebt, maar wel last hebt van klachten die te maken hebben met PCOS zoals acne, stemmingswisselingen, haaruitval, overbeharing, onregelmatige menstruatie, het uitblijven van menstruatie, dan is Heerlijk PCOS Proof eten & leven voor jou bedoelt.

Ben je geen heldin in de keuken? Geen probleem. Met deze recepten gaat koken bijna vanzelf… Alle recepten zijn niet ingewikkeld en duidelijk uitgewerkt. In het begin volg je de recepten precies, na verloop van tijd krijg je er steeds meer feeling voor en kun je makkelijk smaken aanpassen en er je een eigen draai aan geven.

Jazeker! Sommige recepten bevatten ook vlees of vis. Maar er staat dan ook altijd bij hoe je het gerecht heerlijk vegetarisch kunt maken.

Met PCOS kun je last hebben van veel verschillende vervelende klachten. Door het aanpassen van je voeding en je levensstijl verminderen of verdwijnen deze klachten. Maar je zult er wel zelf iets voor moeten doen.

Start dan met kleine stappen. Maak de recepten die je het makkelijkst lijken. Ook al is het maar een keer per week. En denk aan de positieve dingen die verandering van voeding met zich mee kunnen brengen in plaats van stil te staan bij wat je er misschien voor moet laten. Als je eenmaal en paar recepten hebt geprobeerd en merkt hoe lekker deze zijn (en hoe snel klaar) dan wil je vast meer gaan maken. Voor je het weet volg je het hele weekmenu! En als je het zo druk hebt, dan is het ook raadzaam om te kijken of je meer kunt ontspannen met meditatie en yoga.

Alle recepten gaan uit van 2 personen. Ben je alleen? Dan kun je de recepten makkelijk halveren. Je kunt veel gerechten ook prima invriezen trouwens. Ben je met meer personen thuis? Dan kun je uiteraard de hoeveelheid ingrediënten vermeerderen.

Je krijgt bij je bestelling een losse basis-boodschappenlijst. Hierin vind je een overzicht van alle ingrediënten die je in je voorraadkast nodig hebt. Misschien heb je een (groot) deel al in huis. Veel van deze ingrediënten kun je bij de meeste supermarkten vinden. Sommige items zijn misschien wat lastiger verkrijgbaar. Omdat de toko of natuurwinkel niet bij iedereen om de hoek zit heb ik in de boodschappenlijst voor deze ingrediënten links toegevoegd naar waar deze items online verkrijgbaar zijn.

Nee hoor, geen probleem. In geen van de recepten worden melkproducten gebruikt.

Bijna alle recepten zijn glutenvrij. Bij de paar die dat niet zijn staat het duidelijk vermeld. Je kunt dus ook zeker uit de voeten met de recepten als je niet goed tegen gluten kan.

Het weekmenu bevat recepten voor 6 dagen. Voor maandag t/m vrijdag een recept voor lunch en een recept voor diner. Het diner recept van zaterdag is een extra lekker weekendgerecht zodat je jezelf even extra kunt verwennen. Op zaterdagmiddag en zondag eet je de dingen die je nog overhebt. Of misschien ben je wel helemaal niet thuis en eet je gezellig met vrienden of familie!

In het begin zul je misschien even moeten wennen aan het plannen van je maaltijden en misschien ook aan de gerechten. Maar de combinaties van ingrediënten zorgen ervoor dat je minder trek hebt en gemakkelijker ‘slecht’ eten kunt weerstaan. Met een gezonde dosis enthousiasme en wat doorzettingsvermogen kun je er op deze manier écht zelf wat aan doen om je PCOS klachten te verminderen. En gaat dat ook steeds makkelijker.

Het kan ook zo zijn dat je al op gewicht bent en echt niet verder wilt afvallen. Ook dan kun je PCOS Proof eten. In het Startdocument dat bij Heerlijk PCOS Proof eten & leven zit vind je tips hoe je ervoor zorgt dat je niet afvalt maar op een gezonde manier op gewicht blijft.

Dan heb je als het goed is de smaak te pakken… Je kunt opnieuw starten met de menu’s of je eigen menu samenstellen met de recepten die je het lekkerst vindt. Er staan zoveel recepten in Heerlijk PCOS Proof Eten: salades, soepen, noodle gerechten, curry’s, burgers en pizza… er zitten vast en zeker recepten tussen die je wel vaker wilt eten. Het doel is dat dit je nieuwe levensstijl is/wordt. Geen dieet maar een nieuwe manier van eten. Na vier weken heb je een idee van welke producten goed zijn en kun je misschien ook zelf al iets meer gaan experimenteren. Je kunt natuurlijk ook verder met de andere seizoensvariant van Heerlijk PCOS Proof eten & leven.

Ook stress speelt een grote rol bij PCOS daarom is het belangrijk om naast voedingsaanpassingen ook hier naar te kijken. Yoga en meditatie zijn goede manieren om stres te verminderen en gericht resultaat te boeken. Niet op een zweverige, maar juist op een hele praktische manier. Daarom zijn er naast Heerlijk PCOS Proof Eten nog meer uitgebreide ebooks die je hier verder over informeren en bij begeleiden. Ook is het van belang dat je op de juiste manier sport. Want sommige (gebruikelijke!) manieren van sporten werken averechts. En je wil echt niet, dat je je enorm inspant zonder dat het een positief effect heeft, of zelfs een negatief resultaat. In de uitgebreide versie van Heerlijk PCOS Proof Eten staan beschrijvingen en plaatjes van goede oefeningen en krijg je aanwijzingen zodat je zelf je PCOS Proof sportschema kunt opstellen. Ook zit er een duidelijk voorbeeldschema bij en vele sporttips zodat je direct aan de slag kunt.

Ook zijn er supplementen die een gezond voedingspatroon kunnen ondersteunen.

Bestelling

Al het materiaal is digitaal en de toegang ontvang je daarom direct na betaling.
Je kunt de bestanden op elke computer, tablet of telefoon bekijken. Je kunt dus direct beginnen 🙂

De bestanden zijn in PDF-vorm, je hebt geen e-reader nodig om het boek te kunnen lezen, maar kunt dit op je computer, tablet of telefoon doen.

Nee dit hoeft niet. Het is wel aan te raden omdat je dan gemakkelijk op een later moment je boeken kunt downloaden. En wanneer er updates zijn heb je hier altijd direct toegang toe.

Stuur een e-mail naar service[at]healthyhormones[punt]eu met je naam en ordernummer en dan lossen we het voor je op.

Bij Healthy Hormones kun je de volgende betaalmiddelen gebruiken:

iDEAL
Bancontact / Mister Cash
Creditcard
Overboeking
BELFIUS Direct Net
KBC/CBC Betaalknop
SOFORT Banking
Paypal

Overige vragen

Door Europese regelgeving is het niet toegestaan informatie over de werking van voedingssupplementen te geven op dezelfde plek als waar deze verkocht worden.

Wil je meer weten over DCI of 1 van de andere supplementen? Neem dan gerust contact op voor informatie of persoonlijk advies.

D-Chiro-Inositol (DCI) is een (signaal)stof die van nature voorkomt in ons lichaam en een belangrijke rol speelt bij de insulinehuishouding.
DCI wordt met name gebruikt door vrouwen met vrouw gerelateerde ongemakkelijkheden op hormonaal gebied.

Precies weten wat DCI voor je kan betekenen? Neem dan gerust contact op voor meer informatie.

>