fbpx

Voor wie is Healthy Hormones?

DE KENNIS EN INFORMATIE IS GESCHIKT VOOR IEDEREEN DIE:

  • Van PCOS klachten wil afkomen (o.a. acne, overbeharing, haaruitval, stemmingswisselingen en menstruatieproblemen)
  • Natuurlijk zwanger wil worden met PCOS
  • Het medische traject om zwanger te worden positief wil ondersteunen
  • Het vermoeden hebt PCOS te hebben
  • Gezonder wil leven
  • Fitter wil worden
  • Slanker wil worden
  • Zich energieker wil voelen
  • Lange termijn risico’s van PCOS wilt voorkomen

Methode voor natuurlijk herstel van PCOS klachten

Tussen de 5 en 10% van de vrouwen heeft het Polycysteus Ovarium Syndroom. Hiermee is het de meest voorkomende hormoonstoornis bij vrouwen in hun vruchtbare periode.

Word je niet of onregelmatig ongesteld? Heb je last van stemmingswisselingen, overgewicht, moeite met afvallen, lovehandles, acne, skin tags, suikercravings, haaruitval of overbeharing?  Of probeer je al een langere tijd zwanger te worden zonder resultaat? Dan is PCOS vaak de oorzaak.
Je kunt één of meerdere van bovenstaande klachten hebben dit verschilt per persoon.

PCOS is geen ziekte maar een optelsom van verschillende symptomen. Wat het precies is en welke symptomen er bij horen lees je in het artikel “wat is PCOS”.

Diagnose PCOS wordt soms laat of niet gesignaleerd

Wanneer je last hebt van bovenstaande klachten is het goed om bij een arts langs te gaan.

Wanneer de diagnose PCOS wordt gesteld worden eigenlijk alleen maatregelen genomen tegen de specifieke symptomen. Naar de oorzaak wordt eigenlijk helemaal niet gekeken terwijl het juist zo belangrijk is om de oorzaak achter de klachten te weten om gezondheid risico’s op de lange termijn (diabetes, onvruchtbaarheid en hart-en vaatziekten) te voorkomen. Daarnaast kan het zijn dat je nu nog weinig klachten van PCOS ondervindt maar dit kan in de loop der jaren erger worden.

PCOS klachten op een natuurlijke manier verhelpen

Dat je je klachten zelf onder controle kunt krijgen en de kans op een zwangerschap kunt vergroten is helaas nog helemaal niet zo bekend.

Een gemiste kans want zo wordt de bron van de klachten niet aangepakt en er is juist ontzettend veel zelf aan te doen.

Er zijn veel zaken die de hormoonbalans van de vrouw kunnen verstoren waardoor er klachten optreden. Voorbeelden zijn niet-natuurlijke voeding, te veel suikers, voeding waar jij niet goed op reageert, laaggradige ontstekingen, bepaalde tekorten aan voedingsstoffen, stress of door niet of niet op een juiste manier sporten.

PCOS expert

Wil je zelf iets aan je klachten doen of wil het zwanger worden niet lukken? Voel je je niet gehoord bij de behandeling die je nu krijgt, of heeft het niet het gewenste effect?

Ik, Myriam ben PCOS expert / coach en ervaringsdeskundige en help je graag door je te informeren, adviseren en mijn ervaringen te delen via Healthy Hormones. Hier vind je alles om op een natuurlijk manier wat aan je klachten en oorzaken van PCOS te doen.

Krijg de controle terug!

Tegenwoordig hopen veel mensen op een soort wonderpil die in één klap alles oplost. Deze is er voor PCOS, net als voor veel andere aandoeningen, jammer genoeg niet.

Maar door aanpassingen in voeding- en levensstijl, en gebruik van specifieke supplementen, komen je hormonen wel weer in balans.

Hierdoor voel je je fitter en gezonder!
Je klachten verdwijnen en vergroot de kans op een zwangerschap! 

Krijg weer controle over je lichaam en kom van je vervelende klachten af die je leven beïnvloeden. Vele duizenden vrouwen zijn je al voorgegaan en hebben het heft in eigen handen genomen. En zij hebben hele mooie resultaten geboekt!

Start vandaag!

Op mijn site vind je allerlei informatie over PCOS. Download het gratis PCOS ebook voor een natuurlijk herstel van PCOS klachten en ontvang tips die direct toepasbaar zijn.

Ervaringen van andere vrouwen

“Ik ben enorm blij dat ik jou gevonden heb online en gisteren gesproken heb. Heb hier positieve energie van gekregen en ga er nu voor 100% voor!!!”

 

“Dankjewel voor de wekelijke mails en jouw topwebsite!! Ik heb hier veel meer aan dan alle andere theoretische websites”

 

“Nogmaals dank voor al je onderzoek en dat je dit met de wereld deelt!  Nu 17 weken zwanger en hopelijk over 23 weken een gezond kindje in ons midden!”

 

“Ik ben nu ruim 20 kilo lichter en de afgelopen maand echt ongesteld geworden, dus het werkt allemaal top! :-)”

 

“Alle tips hebben ervoor gezorgd dat ik minder stemmingswisselingen en eetbuien heb.”

 

“Slechts vier maanden na het consult bleek ik zwanger en nu zijn we ouders van een kerngezonde jongen van 1!”

 

“Alle tips hebben ervoor gezorgd dat ik minder stemmingswisselingen en eetbuien heb. Daarnaast ben ik mij veel bewuster van welke voeding passend is bij mijn PCOS en welke producten hormonen beïnvloeden”

 

“Ik voelde me heel slecht, had nergens zin in en had veel last van haaruitval. Sinds ik de tips van Myriam gebruik ben ik al veel afgevallen en zit stukken beter in mijn vel!”

 

“Ik voel me goed, ik weet nu veel beter welke producten ik het beste kan vermijden “

START VANDAAG EN LAAT JOUW PCOS KLACHTEN VERDWIJNEN

Leer wat je zelf direct kunt doen!

>