Waarom HH?

Verhelp PCOS klachten met Healthy Hormones!

PCOS is een van de meest voorkomende hormoonstoornissen bij vrouwen.

Tussen de 5 en 10% van de vrouwen heeft PCOS en daarmee gerelateerde klachten. Voorbeelden hiervan zijn geen of een onregelmatige cyclus, acne, overbeharing, cystes in de eierstokken, overgewicht, lovehandles, stemmingswisselingen of haaruitval.

PCOS cyste

Er worden vaak alleen maatregelen genomen tegen de symptomen. Verder wordt er door artsen dan niet gekeken naar de oorzaak. Een gemiste kans want zo wordt de bron van de klachten niet aangepakt! Er zijn veel zaken die de hormoonbalans van de vrouw kunnen verstoren waardoor er klachten optreden. Voorbeelden zijn niet-natuurlijke voeding, stress, teveel suikers, of door niet of niet op een juiste manier sporten.

Ik ben PCOS ervaringsdeskundige en gediplomeerd Hormoonfactor Trainer en PCOS Coach en help je graag door je te informeren, adviseren en door mijn ervaringen te delen.

Tegenwoordig hopen veel mensen op een soort wonderpil die in één klap alles oplost. Deze is er voor PCOS, net als voor veel andere aandoeningen, jammer genoeg niet.

Maar door aanpassingen in voeding- en levensstijl, en eventueel gebruik van specifieke supplementen, komen je hormonen wel weer in balans. Hierdoor voel je je fitter, gezonder en word je ook nog slanker.

Je krijgt weer controle over je lichaam en kan van (de meeste) symptomen afkomen. Vele vrouwen zijn je al voorgegaan en hebben het heft in eigen handen genomen. En zij hebben hele mooie resultaten geboekt zonder medicatie of hormoontrajecten!

Je kunt op mijn site allerlei informatie over PCOS vinden. Ontvang mijn tips voor een natuurlijk herstel van PCOS inclusief voorbeeldrecepten. Dit zijn de basics waar je mee kunt starten.

Voor meer specifieke en veel uitgebreidere informatie is er Heerlijk PCOS Proof Leven, mijn unieke methode om zelf aan de slag te gaan en te leren hoe je PCOS kunt aanpakken.

Wil je precies weten waar jouw disbalans zit en een op maat gemaakt advies en programma ontvangen, dan kan ik je persoonlijk begeleiden door middel van coaching.

Voor wie is Healthy Hormones?

De kennis en informatie is geschikt voor iedereen die:

  • Van PCOS klachten wil afkomen (o.a. acne, overbeharing, haaruitval, stemmingswisselingen en menstruatieproblemen)
  • Natuurlijk zwanger wil worden met PCOS
  • Het vermoeden heeft PCOS te hebben
  • Gezonder wil leven
  • Fitter wil worden
  • Slanker wil worden
  • Zich energieker wil voelen

 

Wil je meer informatie of een afspraak maken neem dan contact met mij op. Kijk hier voor meer informatie over 1 op 1 coaching.

Ervaringen

Een greep uit de reacties die ik dagelijks ontvang:

“Ik ben nu ruim 20 kilo lichter en de afgelopen maand echt ongesteld geworden, dus het werkt allemaal top! :-)”

“Ik voel me goed, ik let nu zeker meer op welke producten ik beter kan vermijden dus dat gaat de goede kant op”

“Ik ben enorm blij dat ik jou gevonden heb online en gisteren gesproken heb. Heb hier positieve energie van gekregen en ga er nu voor 100% voor!!!”

“Het gaat behoorlijk goed en is prima vol te houden. Ben zelfs dit weekend uit eten geweest maar als je goed weet wat je wel en niet mag, is het eigenlijk best makkelijk”

“Bedankt voor de uitgebreide instructies, erg prettig dus ik ga er meteen mee aan de slag voor de boodschappen!”

PCOS VOEDINGSWIJZER VOL SMAKELIJKE RECEPTEN, WEEKMENU'S, BOODSCHAPPENLIJSTEN EN YOGA EN SPORT TIPS

Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
>