fbpx

PCOS Expert - Healthy Hormones IconPCOS Expert - Healthy Hormones

Bardesiuslaan 9, Heiloo

4,7 68 reviews

 • Avatar Marleen Hoogeslag ★★★★★ een jaar geleden
  Ik gebruik sinds 2 maanden DCI. Dit is misschien wel een van de beste dingen wat me ooit is over komen naast mijn lieve man en 2 geweldige kinderen.
  Ik was 11 toen ik ongesteld werd. Ik had zoveel pijn, moest overgeven en viel dan vaak
  … More ook flauw. Ik kreeg spierverslappers van de huisarts. Deze hielpen niet. Toen ik 17 was ging ik aan de diane35. Dit hielp maar hier werd ik ook erg down van. Ik ben daar rond mijn 22 mee gestopt.
  Toen ik 28 was zijn mijn man en ik aan het avontuur van kinderen krijgen begonnen... Dit werd uiteindelijk een avontuur van 5 jaar toen onze dochter via ivf werd geboren. 2 jaar later vlak voor de terugplaatsing van onze cryo kwam ik er achter dat ik PCOS heb. Dit werd opgemerkt door een jonge arts die net was afgestudeerd. Nadat onze zoon was geboren ben ik alle dossiers op gaan vragen van alle ziekenhuizen en hier stond inderdaad in dat ik kenmerken van PCOS heb.
  3 jaar geleden ben ik weer op aanraden van de gynaecoloog aan de pil gegaan zonder tussen pauze. Toen ik vorig jaar een burn out kreeg ben ik gestopt met de pil. Dit gaf weer veel pijn, menstruatieklachten, stemmingswisselingen. Ik was er klaar mee. Er moest iets veranderen. Ik ben toen het internet op gedoken en kwam deze site tegen. Ik heb na heel veel herkenning het DCI supplement besteld. Ik dacht gewoon maar proberen…. Ik ben zo blij dat ik dat heb gedaan.
  Ik heb nu helemaal geen pijn meer. Mijn lichaam voelt anders, meer ontspannen. Ik heb ook geen stemmingswisselingen meer… Eigenlijk had ik dit veel eerder moeten weten maar ik ben ontzettend blij dat ik het heb geprobeerd… Het maakt mijn leven zoveel mooier en makkelijker.
 • Avatar Marjolein ★★★★ een jaar geleden
  Vorig jaar heb ik dci gebruikt maar helaas niet met het gewenste resultaat. Een jaar later kwam er een mail voorbij over een workshop en heb ik besloten mij toch aan te melden. Hierin werd ik voorzien van veel informatie en heb besloten … More dci toch nog een kans te geven. Nu in een hogere dosering en in combinatie met tri sense. Normaliter word ik maar drie keer per jaar ongesteld en nu ben ik sinds januari 2019 al 3x ongesteld geworden. Dit komt neer op een cyclus van ongeveer 6 weken. Hier kon ik alleen maar van dromen. Naast de supplementen heeft myriam nog tal van andere tips die ook helpen om je pcos klachten te verminderen. Mijn advies kan alleen maar zijn meld je een keer aan voor een workshop en laat je informeren wat myriam allemaal voor je kan betekenen.
 • Avatar G dBK ★★★★ een jaar geleden
  Door mijn PCOS op internet op zoek gegaan maar info en zo bij Healthy Hormones terecht gekomen en sinds een jaar ook klant van de supplementen en vitamines. Altijd erg goede service gehad, snel antwoord op vragen en ook snelle verzending! … More Begonnen met het drinken van de smoothies, daarna dci en later ook vitamine D, mama vitamine en omega 3. Het doel was zonder de mmm zwanger te raken, maar helaas is dat bij ons niet gelukt en zitten we inmiddels wel weer in de mmm, maar gebruik ik de supplementen wel als ondersteuning. Inmiddels wel gestopt met dci, aangezien dat een erg prijzig supplement is, maar de andere gebruik ik nog steeds in combinatie met de smoothies! Ondanks het (vooralsnog) uitblijven van een zwangerschap voel ik mij wel fitter en energieker en meer in balans! Niets geeft garanties en dit zijn ook geen wondermiddelen, maar een stuk gezonder leven is al mooi meegenomen!
 • Avatar Maxime van Esch ★★★★★ een jaar geleden
  Ik ben heel erg tevreden over Healthy Hormones. Alle tips hebben ervoor gezorgd dat ik minder stemmingswisselingen en eetbuien heb. Daarnaast ben ik mij veel bewuster van welke voeding passend is bij mijn PCOS en welke producten hormonen … More beïnvloeden. Ook ondersteunen de voedingssupplementen heel erg bij mijn klachten. Ik krijg regelmatig mails van Myriam waardoor je ook gestimuleerd blijft. Leuk dat er zo nu en dan challenges zijn (Smoothie) waar je aan deel kunt nemen. Dat zorgt ervoor dat je gemotiveerd blijft!! De receptenboeken zijn ook een goede aanvulling! 1 feedbackpunt is om in de recepten net wat meer kruiden / smaakmakers toe te voegen maar door een beetje creatief te zijn lukt dat zelf ook prima.
  Ik ben fan!!
 • Avatar Ilja A ★★★★★ een jaar geleden
  Ik had zelf geen idee wat PCOS was, tot we probeerden om een kindje te krijgen en dit niet lukte. Dankzij het fantastische team van de fertiliteitskliniek ben ik nu wel de trotse mama van een prachtige dochter. Alleen waren mijn andere … More klachten hier niet mee verholpen. En toen we beslisten dat we een 2e kindje willen, ben ik na wat zoeken op de website van Healhty hormones uitgekomen. In tegenstelling tot de meeste websites spreekt Myriam Koning niet alleen over “onderzoek heeft uitgewezen dat”, maar geeft ze ook de referenties naar de betreffende wetenschappelijke artikelen. Dit gaf een zeer betrouwbare indruk. En sinds ik haar tips opvolg en het supplement DCI inneem voel ik mij een andere vrouw. Ik kan niet anders dan dit aan te bevelen aan alle vrouwen die met PCOS kampen.
 • Avatar Jolanda van den Brink ★★★★★ a year ago
  Vanwege PCOS heb ik Healthy Hormones benaderd toen we een kinderwens kregen. Ik wilde niet aan de medicijnen, omdat ik bekend was met de invloed van voeding op PCOS. Dus wilde liever daar veranderingen in aanbrengen. Samen hebben we mijn … More voedings- en leefpatroon onder de loep genomen en verbeteringen aangebracht. De puntjes op de i wat betreft voeding (ik at al relatief 'pcos proof') en vooral ook gefocust op de hoeveelheid stress en hoe dit te verminderen. Ook begon ik met DCI en ik voelde me al snel lekker in mijn vel. Slechts vier maanden na het consult bleek ik zwanger en nu zijn we ouders van een kerngezonde jongen van 1!
 • Een Google-gebruiker ★★★★★ a year ago
  Vanwege PCOS heb ik Healthy Hormones benaderd toen we een kinderwens kregen. Ik wilde niet aan de medicijnen, omdat ik bekend was met de invloed van voeding op PCOS. Dus wilde liever daar veranderingen in aanbrengen. Samen hebben we mijn … More voedings- en leefpatroon onder de loep genomen en verbeteringen aangebracht. De puntjes op de i wat betreft voeding (ik at al relatief 'pcos proof') en vooral ook gefocust op de hoeveelheid stress en hoe dit te verminderen. Ook begon ik met DCI en ik voelde me al snel lekker in mijn vel. Slechts vier maanden na het consult bleek ik zwanger en nu zijn we ouders van een kerngezonde jongen van 1!
 • Avatar Sofia Houari ★★★★★ a year ago
  Wanneer ik drie maanden niet meer ongesteld was geweest, werd er bij mij pcos vastgesteld. Ik besloot daarom het internet af te zoeken naar informatie. Healthy hormones, oftewel Myriam heeft mij goed geholpen om mijn menstruatie op natuurlijke … More wijze terug op gang te brengen. Ik was niet zozeer te dik, maar had steeds zin in suiker, veel stress en was zeer vermoeid.
  Haar gratis advies en testjes om de juiste supplementen te vinden, waren voor mij de doorbraak. Met het Tri-sense supplement kwam mijn menstruatie terug op gang en had ik veel minder last van gewichtsschommelingen, zin in zoetigheden en had ik veel meer energie.
  De supplementen zijn dan wel prijzig, maar omdat pcos nog niet als een echt probleem wordt aanzien in de medische wereld, vind ik het de moeite waard! Bedankt Myriam & hopelijk vinden meer vrouwen bij jou de oplossing.
 • Avatar Stephanie Poot ★★★★★ a year ago
  Na de diagnose PCOS was ik op zoek naar meer informatie over PCOS. Na wat zoeken kwam ik gelukkig op de website van Healthy Hormones waar mij ineens heel veel duidelijker werd wat PCOS is en hoe ik daar mee om kan gaan. Ik heb eerst de … More smoothiechallenge gedaan en dat beviel zo goed dat ik de recepten heb aangeschaft en daarmee aan de slag ben gegaan. Het receptenboek is heel duidelijk en makkelijk te volgen. De kant en klare boodschappenlijst vind ik echt top! Zo wordt een gezondere levensstijl aanmeten een stuk makkelijker gemaakt!
 • Avatar Shus Kumar ★★★★★ a year ago
  Goede opbouw van de smoothies, na een paar dagen al verandering merkbaar en zichtbaar. Goede en makkelijke recepten en tips.
 • Avatar Kim J ★★★★★ a year ago
  Ik heb een hele goeie ervaring met de smoothies recepten. Ik zie dat door het gebruiken van de recepten mijn lichaam echt aansterkt. Echt een aanrader 💯!
 • Avatar Mandy S. ★★★★★ a year ago
  Heel fijn contact en goede hulp bij al je vragen. Advies gekregen voor supplementen en hier mee begonnen, door deze supplementen mezelf snel beter gaan voelen en minder klachten! Myriam reageert snel en vriendelijk en je kan echt op haar … More ervaring en kennis vertrouwen!!
 • Avatar Susanne Gommers ★★★★ a year ago
  Op de website van healthy hormones heb ik veel informatie over Pcos kunnen vinden en tips om je voeding aan te passen. Hele fijne en nuttige website!
 • Avatar Marieke de Greeuw ★★★★ a year ago
  Duidelijke en veel informatie voor als je open staat voor een andere aanpak van PCOS. Het heeft mij goed geholpen. Erg fijn!
 • Avatar PrisCilla Blok ★★★★★ a year ago
  Heel fijn om te lezen wat je zelf kunt ondernemen, dit helpt echt heel erg!
 • Avatar Yvonne Winters ★★★★ a year ago
  Zeer tevreden tot nu toe. Ben half januari 2019 gestart met PCOSProof Herfst/Winter. Het meest fijne vind ik dat er in mijn geval een groot verschil is in de stabiliteit van mijn bloedsuikerspiegel daardoor heb ik veel meer energie, en … More vooral veel minder dipjes (en koffie behoefte 😉) op de dag. Daarnaast nu - 8KG en dat vind ik heel fijn!Gezond en gemakkelijk en ook mijn kinderen en partner eten er goed van mee!Aanrader dus (ook voor niet Pcos mensen, alhoewel die bij mij thuis niet lactose vrij zijn gegaan, ik wel).
 • Avatar E.E Radder ★★★★★ a year ago
  Een fijne overzichtelijke site, met veel praktische informatie over PCOS. Hier is alle informatie over eten, leefstijl, stress en voedingssupplementen gebundeld, in plaats van de losse onderwerpen apart. Bij vragen of onduidelijkheden is … More Myriam goed bereikbaar om je verder te helpen.
 • Avatar Rosanne Van Beveren ★★★★ a year ago
  Healthy Hormones geeft goede tips, voedingsmogelijkheden, maar ook een mogelijkheid om het nog redelijk onbekende PCOS te delen.
 • Avatar Chris Hendrix ★★★★★ a year ago
  Toen ik vorig jaar te horen heb gekregen dat ik pcos heb, ben ik meteen aan de slag gegaan om mijn voeding aan te pakken. Door de recepten van Healthy Hormones zijn mijn klachten minder en voel ik me veel beter! Het is zeker een aanrader … More om je klachten te verminderen of zelfs te laten verdwijnen!
 • Avatar Herma Boeve ★★★★★ a year ago
  Door de adviezen die ik heb gekregen en gebruik van de supplementen ben ik na een half jaar weer ongesteld geworden na de diagnose pcos.
 • Avatar Anouk Burghouts ★★★★★ a year ago
  Meer pcos proof leven! Tips en adviezen over aanpassingen qua voeding ben je aan het juiste adres!
 • Avatar Leonie Goverde ★★★★★ a year ago
 • Avatar Anne van der Horst ★★★★ a year ago
  Ik vind de mails en de e-books een aanwinst om te hebben. Ivm mijn PCOS vind ik het erg prettig om tips en tricks te lezen. De smoothies zijn lekker en makkelijk te maken!
 • Avatar Lia Moraal ★★★★★ a year ago
 • Avatar An Massin ★★★★★ a year ago
  Heel herkenbare informatie, lekkere recepten, ik ga ze alvast proberen en hopelijk krijg ik mijn pcos symptomen op die manier onder controle.
 • Avatar Anouk Becking ★★★★★ a year ago
 • Avatar Sharyn ★★★★★ a year ago
 • Avatar Luky O ★★★★★ a year ago
 • Avatar Paula Prinsen ★★★★ a year ago
 • Avatar Machteld Paalvast ★★★★★ a year ago
 • Avatar Leonie Portanger ★★★★★ a year ago
  Healthy Hormones helped me greatly with my PCOS symptoms. Thankfully there are an increasing number of websites that provide information about effective supplements and the right mixture/doses, but none as extensive yet to the point as … More this one 👌🏽(Vertaald door Google)Gezonde hormonen hielpen me enorm met mijn PCOS-symptomen. Gelukkig zijn er een toenemend aantal websites dat informatie verstrekt over effectieve supplementen en de juiste mix / doses, maar geen enkele zo uitgebreid maar to the point als deze 👌🏽
 • Avatar Iris Huurneman ★★★★★ a year ago
  Door de diagnose in contact gekomen met myriam! Ze reageert erg prettig en snel! Kundige informatie waar je zeker wat aan hebt! Fijn geholpen!!
 • Avatar Ellen Weijers ★★★★★ a year ago
  Een aanrader voor iedereen met pcos
 • Avatar jacobien beekema ★★★★★ a year ago
  Duidelijk en handig boek!
 • Avatar Nina Gibson ★★★★ a year ago
  Healthy hormones deelt nuttige informatie over PCOS.
 • Avatar Leandra Steenbergen ★★★★★ a year ago
  Myriam geeft goed advies over het hele proces rondom PCOS.
 • Avatar Eveline Molenaar ★★★★★ a year ago
  Er is veel goede kennis in huis. Ik heb er veel hulp aan gehad.
 • Avatar Sarah A. ★★★★★ a year ago
  Deze website heeft me enorm hard geholpen in mijn zoektocht naar gezonde voeding mbt pcos!
 • Avatar Daphne Versnel-Snijders ★★★★★ a year ago
  3 jaar geleden de diagnose PCOS gekregen toen zwanger worden niet wilde lukken. De gynaecoloog wilde meteen een behandeling met hormoon tabletten bij me starten. maar dit voelde voor mij niet goed. Ik ben toen veel gaan lezen over PCOS … More en kwam zo ook op de site van healthy hormones terecht. Ik kwam erachter dat er wel degelijk iets te doen was aan mijn PCOS! En ook nog op een natuurlijke manier! Dankzij de duidelijke informatie, receptenboeken en supplementen kon ik mijn levensstijl en eetpatroon veranderen en zijn wij nu trotse ouders van een prachtige, gezonde zoon!
 • Avatar Daisy Kuijt ★★★★★ a year ago
  Fijne tips gekregen over voeding en supplementen. Myriam heeft onwijs veel kennis en heeft mij de essentie van een stabiel hormoonbalans laten inzien. De workshop over PCOS heb ik als bijzonder interessant en fijn ervaren.
 • Avatar Sofia Houari ★★★★★ a year ago
  Wanneer ik drie maanden niet meer ongesteld was geweest, werd er bij mij pcos vastgesteld. Ik besloot daarom het internet af te zoeken naar informatie. Healthy hormones, oftewel Myriam heeft mij goed geholpen om mijn menstruatie op natuurlijke … More wijze terug op gang te brengen. Ik was niet zozeer te dik, maar had steeds zin in suiker, veel stress en was zeer vermoeid. Haar gratis advies en testjes om de juiste supplementen te vinden, waren voor mij de doorbraak. Met het Tri-sense supplement kwam mijn menstruatie terug op gang en had ik veel minder last van gewichtsschommelingen, zin in zoetigheden en had ik veel meer energie. De supplementen zijn dan wel prijzig, maar omdat pcos nog niet als een echt probleem wordt aanzien in de medische wereld, vind ik het de moeite waard! Bedankt Myriam & hopelijk vinden meer vrouwen bij jou de oplossing.
 • Avatar Simone Sanders ★★★★★ a year ago
  De verschillende recepten hebben mij goed geholpen om creatiever en gezonder om te gaan met eten. Mijn hoop is dat dit mij zal helpen met stabiliseren van mijn hormone (die nu alle kanten op lijken te gaan).
 • Avatar Denise Broeren ★★★★★ a year ago
  Healthy hormones heeft mij ontzettend goed geholpen. Ik was echt ten einde raad na alles te hebben geprobeerd op het vlak vruchtbaarheid en afvallen.Het is allemaal duidelijk, gemakkelijke recepten en het contact is zeer prettig.Hartstikke … More bedankt Myriam!
 • Avatar Isabelle Couturier ★★★★★ a year ago
  De afgelopen 1,5 jaar eten we zeer regelmatig volgens de PCOS proof eten en leven serie van Healthy Hormones. Het zijn lekkere recepten met veel verse groente. In het begin moesten we wennen aan de tijd die ervoor nodig was om de gerechten … More te bereiden. Niet dat het veel tijd kost, maar met name de lunch gerechten moesten we echt plannen, het kost meer tijd dan een boterham smeren 's ochtend voor je werk. We genieten beiden van de maaltijden en voelen ons er erg goed bij.
 • Avatar Eva ★★★★ a year ago
  Sinds ik de healthy hormones ben beginnen nemen, in augustis 2018 voelde ik me geruster, meer overtuigd dat het allemaal wel goed zou komen. In het algemeen veel beter in mijn vel. In januari 2019 was ik dan gestopt met de pil, hopende … More op een regelmatige cyclus en bleek nadien dat ik in februari al zwanger was! Ik kan niet met 100% zekerheid een direct causaal verband bevestigen, maar slecht zal het ongetwijfeld niet gedaan hebben. Alle tips en receptjes waren sowieso een leuke, handige plus. Bedankt Myriam!
 • Avatar Lisanne Teunisse ★★★★ a year ago
  Goede website met veel info! Na de diagnose was het fijn om er veel over te lezen, en door een paar dingen aan te passen is onze wens 2 jaar geleden al vrij snel in vervulling gegaan! En de smoothie challenge vond ik ook erg cool!
 • Avatar Sanne Jolien ★★★★★ a year ago
  Dankzij Healthy hormones, ben ik meer te weten gekomen over PCOS en hoe hier natuurlijk mee om te gaan. Ik weet nu beter waar ik op moet letten in mijn voeding en door dit te combineren met DCI (via OvaBalance) hebbik mijn PCOS beter onder … More controle.
 • Avatar Bianca ★★★★★ a year ago
  Deskundig advies en persoonlijk contact. Goede en lekkere recepten. Het is even wennen, maar echt de moeite waard!
 • Avatar Martine Sophia Vos ★★★★★ a year ago
  Duidelijke website met heel veel goede info mbt pcos. Veel websites hebben helaas te weinig of halve / verouderde informatie en ook geen handvatten of tips hoe je zelf je pcos onder controle kunt krijgen zonder allerlei lastige medicatie. … More Bij healthy hormonen vind je naast goede gratis informatie ook goede betaalde informatie. Het aankopen van verschillende programma’s is dan ook super simpel en je kunt er ook direct mee aan de slag. Zo kun je zelf je pcos onder controle krijgen, of begrijpen wat je klachten verergeren/verminderen. Zeker een aanrader!
 • Avatar priscilla vlijm ★★★★ a year ago
  Via deze site krijg ik steeds weer nieuwe info over pcos en hoe je hier het beste mee om kan gaan. Er is weinig info te vinden op Nederlandse sites maar deze site is echt een aanrader!
 • Avatar Marina Bos - Hommes ★★★★★ a year ago
  Myriam geeft kundig, praktisch en goed advies op maat bij PCOS. Ze zoekt specifiek uit wat voor jou werkt, denkt met je mee en is vriendelijk en prettig in het contact. Ze heeft mij erg geholpen met toewerken naar een gezonder lijf met … More een kleinere kans op diabetes bij PCOS, naar bovendien van geen cyclus naar een normale cyclus en een natuurlijke zwangerschap! Ik heb een persoonlijk advies gehad en dat was de investering meer dan waard. Vijf sterren meer dan waard 😉
 • Avatar Jolanda van den Brink ★★★★★ a year ago
  Vanwege PCOS heb ik Healthy Hormones benaderd toen we een kinderwens kregen. Ik wilde niet aan de medicijnen, omdat ik bekend was met de invloed van voeding op PCOS. Dus wilde liever daar veranderingen in aanbrengen. Samen hebben we mijn … More voedings- en leefpatroon onder de loep genomen en verbeteringen aangebracht. De puntjes op de i wat betreft voeding (ik at al relatief 'pcos proof') en vooral ook gefocust op de hoeveelheid stress en hoe dit te verminderen. Ook begon ik met DCI en ik voelde me al snel lekker in mijn vel. Slechts vier maanden na het consult bleek ik zwanger en nu zijn we ouders van een kerngezonde jongen van 1!
 • Avatar Anniek Roosenschoon ★★★★ a year ago
  De uitgebreide en persoonlijke informatie en adviezen van Healthy Hormones zijn heel waardevol en steunend wanneer je wordt gediagnosticeerd met PCOS en daar nog weinig over weet. De beschikbare pakketten bevatten veel kennis die niet alleen … More nuttig is maar ook hoopgevend en motiverend om aan de slag te gaan. Door Myriam ben ik zelf verder gaan zoeken naar oorzaken en oplossingen voor mij persoonlijk. Helaas lijkt het aanpassen van voeding en leefstijl voor mij niet de oplossing voor genezing maar ik ben blij dat ik het PCOS-proef dieet heb gevolgd en een hoop nieuwe (en lekkere!) recepten heb geleerd.
 • Avatar myrthe jongen ★★★★ a year ago
  Ik ben begonnen met het volgen van de gratis handleidingen die ik kon downloaden. Toen ik merkte dat dat al helpte heb ik het complete pakket gekocht. Ik ben dit ontzettend dankbaar. Ik ben nu 10 kg afgevallen en zit veel lekkerder in me … More vel. Heb meer energie en de recepten zijn makkelijk zelf te maken.Een echte aanrader!!Gr, myrthe
 • Avatar Maren Backbier ★★★★★ a year ago
  Toen ik als jonger twintiger met PCOS werd gediagnosticeerd, kreeg ik van de dokter te horen dat ik maar terug moest komen als ik in een jaar of vijf zwanger wilde worden. Myriam nam mijn klachten wel serieus. Haar 'PCOS proof leven' … More (digitale) plannen hebben me ontzettend geholpen om een betere levensstijl te beginnen en door te zetten. Haar bijeenkomsten waren een fijne plek om vrouwen in een gelijke positie te ontmoeten en ervaringen te delen.
 • Avatar Tamara ★★★★ a year ago
  Door onze kinderwens kwamen we erachter dat ik PCOS heb. Met alle informatie van Healty Hormones ben ik een stuk wijzer geworden en heb ik aanpassingen gemaakt in mijn leefstijl. De workshop van Myriam is ook echt een aanrader om tot meer … More inzichten te komen! Daarnaast heb ik dankzij de producten van Healty Hormones veel minder last van energiedips, haaruitval en een onrustige huid. Mijn bloedsuikerspiegel is veel stabieler door de DCI. Helaas hebben de aanpassingen nog niet geleid tot het gewenste resultaat, maar ik weet dat mijn lichaam daar de tijd voor nodig heeft!
 • Avatar Wendie ★★★★★ a year ago
  Heel blij met Healthy hormones. na de geboorte van ons eerste kindje (medisch traject) besloten wat te gaan doen aan de PCOS en me hier in verdiept. Radicaal m'n voeding verandert m.b.v. de recepten van Myriam. Daarnaast zelf ingezet … More op stress reductie. Met als gevolg dat mijn cyclus op gang kwam, mijn bloedsuikerspiegel en stemming stabieler zijn geworden en we zonder medische hulp zwanger zijn geworden van ons 2e kindje! Myriam is ook bereid om mee te denken als je een keer mailt met een vraag. Prettig!
 • Avatar Charlotte B ★★★★★ a year ago
  Dankzij healthy hormones, ben ik zoveel meer teweten gekomen over PCOS. Over het algemeen vind ik dat er weinig informatie beschikbaar is, zelfs de gyn heeft me niet meer bijgebracht dan "iets waar je mee moet leren leven, want het … More zal nooit echt weggaan". Het is een zoektocht die ik zelf ben gestart, en ik ben heel blij dat er zoveel informatie van dichtbij beschikbaar is 🙂 !
 • Avatar Stephanie van Leeuwen-Kiebert ★★★★★ a year ago
  Helpt om mij beter te voelen in mijn vel. Fijne tips en goede trucs om toe te passen. Heeft ook goed geholpen tijdens het proces van hormonen prikken om zwanger te worden ..resultaat? Yep happy zwanger geweest en nu weer....enorm tevreden!! … More
 • Avatar Myriam S. ★★★★ a year ago
  Healthy Hormones heeft mij inzicht gegeven in PCOS. Sindsdien ben ik mij meer bewust van mijn leefstijl en dat de klachten die ik ervaar bij PCOS horen. Myriam geeft veel tips en recepten die kunnen helpen bij een PCOS-proof leven.
 • Avatar Niki van Dijk ★★★★ a year ago
  Doormiddel van het mooie ebook,met heerlijke recepten, stressloos koken. Net begonnen maar nu al een paar kilo verloren, na jaren schommelend en vooral aankomen. het hele gezin eet gezellig mee. Alleen maar positieve ervaringen tot nu … More toe.
 • Avatar Tini De Witte ★★★★★ a year ago
  Snelle reactie op e-mails, heerlijke gerechten ter inspiratie en een grote steun wanneer je even het bos niet meer door de bomen ziet. Zeker en vast een aanrader!
 • Avatar Margriet ★★★★★ a year ago
  Sinds ik weet dat ik PCOS heb, op zoek naar meer informatie hierover, omdat die toch best schaars is. Via Healthy Hormones heb ik veel informatie gekregen over suppletie, hormonen/anticonceptie en voedingstips. Heel fijn!
 • Avatar Evelien De Preter ★★★★ a year ago
  Heel duidelijke info over alle supplementen, nieuwe inzichten en tips gekregen!
 • Avatar Annique Kuppens ★★★★★ a year ago
  Via de gynaecoloog kwam ik erachter dat ik PCOS heb. Hiermee konden ze me biet verder helpen. Ben toen via internet gaan zoeken wat PCOS inhoudt en wat je er aan kunt doen, hierdoor kwam ik bij Healty Hormones. Heb hun PCOS smoothies geprobeerd … More en ze hebben me klachten afgenomen en voel me top in me vel hierdoor.
 • Avatar Marloes Jager ★★★★★ a year ago
  Als je de diagnose PCOS krijgt, heb je ontzettend veel vragen. Het is echter lastig om bruikbare informatie te vinden waar je écht iets aan hebt. Gelukkig biedt ervaringsdeskundige Myriam Koning via Healthy Hormones niet alleen belangrijke … More achtergrondinformatie, maar ook voedingsadviezen, recepten en handige tips die je makkelijk in praktijk kunt brengen. De informatie is bovendien toegankelijk geschreven. Je kunt daardoor snel en op een laagdrempelige manier aan de slag om je klachten te verminderen.
 • Avatar Karin Middendorp ★★★★★ a year ago
  Zeer goede ervaring met de boeken van healthy hormones. Het heeft mij geholpen mijn kennis over pcos te vergroten maar ook over wat voeding met je lichaam doet als je pcos hebt. Ik heb weer grip op mijn energie niveau en de kilo's. … More
 • Avatar Eline ★★★★★ a year ago
  Nadat we onze eerste zoon mochten krijgen via een medisch traject, besloot ik te proberen wat voeding zou kunnen betekenen. Ik stopte met de pil, starte met de healthy hormones recepten en was binnen een half jaar zwanger van de tweede! … More
 • Avatar Diana Lopez ★★★★★ a year ago
  Top! Elke dag kijk ik uit naar een mail van hen. De theorie kende ik al vrij goed. Maar het is altijd leuker om ervaringen en tips van iemand te krijgen die in dezelfde situatie zit. En dan ook nog tips om op een natuurlijke wijze wat te … More doen aan de klachten van pcos. Dit is veel aangenamer dan alle theoretische websites. Dankjewel !!
 • Avatar Yvonne ★★★★★ a year ago
  Ik weet sinds een paar jaar dat ik PCOS heb, maar wist niet goed wat ik ermee moest en hoe ik het aan moest pakken. Dankzij de voedings tips van Myriam en de DCI capsules zijn mijn hormonen weer meer in balans en keerde mijn menstruatie … More terug. Het contact met Myriam is ook erg prettig, ze reageert erg snel en is echt betrokken.
 • Avatar Angela stulp ★★★★★ a year ago
  Toen ik horden dat ik pcos had. Had ik veel vragen.....Ben toen op internet ga zoeken wat ik er zelf kan doen kwam toen op de site van Healthy Hormones daar heb ik veel geleerd hoe ik de pcos klachten kan verminderen ..... Myriam weet … More waar ze het over heeft ..... Ben heel erg blij en dankbaar dat ik deze site gevonden heb er woord duidelijk uitgelegd wat pcos in houd en wat je er zelf aan kan doen....
 • Avatar Angela Kroon ★★★★★ a year ago
  Ik voelde me heel slecht, had nergens zin in en had veel last van haaruitval. Sinds ik de tips van Myriam gebruik ben ik al veel afgevallen en zit stukken beter in mijn vel! Kan het iedereen aanraden. Laat je leven niet leiden door iets … More in je lichaam wat jezelf een slecht gevoel kan geven maar doe er iets aan!

Menu
>